Ingezonden persbericht


(Kinder)boekendag bij Tolle Lege in de Torenstee te Numansdorp

Zaterdag 29 septemer organiseert Tolle Lege in het kader van de chr. kinderboekenmaand een heuse (kinder)boekendag. Op die dag die duurt van 9-12 uur vinden er een fiks aantal activiteiten plaats.

Ontmoet je favoriete schrijver

Zo kun je alleereest je favoriete schrijver ontmoeten. Aanwezig zijn sowieso de schrijfsters Els ten Voorde uit Houten en Mirjam Moree-Schipper uit Nieuw-Beijerland. Zij signeren hun niuewste boeken. Els ten Voorde signeert die dag haar nieuwste roman "Vallei vol tranen" en Mirjam Moree signeert haar nieuwste kinderboek "Tom en suffie de Sik". En wellicht ontmoet je ook nog een andere bekende schijver (...)

Voorlezen voor de kleintjes

Mirjam Moree-Schuipper leest ook voor voor de kleintjes. Vaders en moeders hebben dus alle tijd voor de tweedehands- en nieuwe boekenmarkt die er ook tegelijkertijd in de Torenstee wordt georganiseerd. In haar nieuwste boekje "Suffie de Sik" probeert ze wederom grappige momenten uit het kinderleven te beschrijven.

2ehands en nieuwe boekenmarkt

In en om de Torenstee wordt zaterdag ook een 2ehands en nieuweboeken markt gehouden. Er is zeer veel aanbod in kinderboeken, romans en theologie. Op deze dag zijn alle nieuwe najaarsuitgaven verkrijgbaar van bijvoorbeeld de bekende schrijver Ben de Raaf "Schoten in Schenkel", Gerda Ronhaar met haar "Een nieuwe lente voor de Duiventil" enz.

Inloopmorgen voor nieuwe leden

De bibliotheek organiseert tevens een inloopmorgen voor nieuwe leden. Zij die de bieb eens van dichtbij willen bekijken, kunnen dan in alle rust in de kasten snuffelen en zien hoe Tolle Lege in de laatste jaren uitgegroeid is tot een volwassen bibliotheek met een enorm aanbod in goede kinderboeken / jeugdboeken, boeken voor ouderen en theologie. Alle nieuwe leden op die dag krijgen een complete catalogus van de 6000 boeken mee naar huis!

Tolle Lege: midden in de samenleving van Cromstrijen en de hele Hoeksche Waard!