Agenda
Afsluiting scholenproject Euro Land Art Best

Datum 29-09-2007
Tijd 09:00 - 16:00
Locatie Kanterseveldenweg, Best



Graag willen wij u uitnodigen voor de feestelijke presentatie, op zaterdag 29 september, van het scholenproject dat in het kader van Euro Land Art heeft gedraaid in Best.

De kinderen van groep 5/6 van de basisscholen in Best hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan hun eigen Euro Land Art-project. Kunstenaar Simon Kentgens, die aan de Kanterseveldenweg zijn project heeft gecreëerd, zal het project van de kinderen omvormen tot een groot project op de Koppelstraat/Kanterseveldenweg. Daarnaast gaan zij op deze middag per klas (25) grote wigwams bouwen, zodat er een echte "Wigwamstad" ontstaat. Burgemeester Letty Demmers van Best zal om 13.30 uur de middag openen.

Wij vragen u zoveel mogelijk per fiets te komen. Indien u oversteekt bij de Ringweg/Koppelstraat, kunt u langs het kunstwerk fietsen. U kunt uw auto (betaald) parkeren op het terrein van Best Zoo. Het is dan ca. 1,5 km te lopen langs het kunstwerk of u kunt per huifkar. Ieder uur, tot 16.00 uur, zal deze richting kunstwerk rijden. Indien u minder valide bent, kunt u zich melden bij de verkeersregelaar bij de ingang van de Kanterseveldenweg aan de Vleutstraat. Hij/zij zal u dan doorlaten zodat u dichtbij het kunstwerk, aan de rechterzijde van de weg, kunt parkeren.

Programma:
9.00 uur Afsluiting Koppelstraat/Broekdijk
9.30 uur Opbouw kramen/podium
10.00-10.30 uur Afleveren van de mini-wigwams
13.00 uur Politie aanwezig bij oversteek Koppelstraat 13.30 uur Opening - burgemeester Letty Demmers van Best 13.45 uur Start bouw wigwam - per klas (zie bordjes) 14.45-15.00 uur Drinken en iets lekkers af te halen tegen vertoon van deze uitnodiging 16.00 uur Afsluiting activiteit

Er is een doorlopende presentatie Streekfestival Het Groene Woud/IVN/Brabants Landschap. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het bezoeken van het Euro Land Art project van Simon Kentgens die aanwezig is om zijn kunstwerk toe te lichten.

Jolanda Raaijmakers, werkgroep Euro Land Art en ZLTO-afdeling Best, vrijdag 21 september 2007