Persberichten Binnensticht, 10.45 uur

Utrecht, 30-09-2007

Man aangehouden wegens vernieling

ZEIST - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 19-jarige man uit Zeist aangehouden wegens vernieling. Omstreeks 02.00 uur hoorden agenten tijdens een surveillance op de Slotlaan het geluid van een gebroken ruit. De agenten liepen naar de plek en konden een verdachte aanhouden. De verdachte verzette zich hevig en beledigde de agenten. Hij is meengenomen naar het politieureau voor verhoor.

Jongens aangehouden

ZEIST - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee jongens aangehouden wegens vernieling van autospiegels. De politie kreeg omstreeks 01.25 uur de melding van een getuige die twee jongens diverse autospiegels zag vernielen. Op aanwijzing van de getuige kon de politie op de Montaubanstraat twee jongens van 16 en 17 jaar uit Driebergen-Rijssenburg aanhouden. Na inspectie bleken inderdaad autospiegels te zijn vernield aan de Walkartweg en de 1e Dorpsstraat. De twee jongens zijn meegenomen naar het politiebureau en de ouders zijn in kennis gesteld.

Rijden onder invloed

ZEIST - Tijdens een alcoholcontrole is zondagochtend een automobiliste aangehouden. Omstreeks 03.20 uur werd de 27-jarige vrouw uit Zeist gecontroleerd op de Utrechtseweg. Zij bleek te hebben gedronken en blies 465 ug/l. Zij kreeg een rijverbod van 4 uur.