Warchild


Maurik van den Steen beklimt de Kilimanjaro!
Zware voorbereidingen
Van 3 tot en met 10 oktober 2007 beklimt Maurik de Kilimanjaro in Tanzania (Oost Afrika). Dit is de hoogste bewandelbare berg (5900 meter) ter wereld en de top is voor iemand met een goede gezondheid en conditie te bereiken. Deze zware tocht van in totaal bijna 100km is niet zonder risico. Men kan bezwijken aan de hoogteziekte, van een rots of in de krater vallen, om maar te zwijgen over de risico's van malaria. De klimaatveranderingen zijn er extreem. Hoewel het klimmen van de berg te doen is in 5 dagen, vereist de voorbereiding echter maanden. In april 2007, toen Maurik besloot deel te nemen aan dit avontuur, is hij meteen begonnen met trainen. Uiteindelijk loopt hij nu maanden later zonder spierpijn en andere ongemakken 4 a 5 uur achter elkaar met zware bepakking!

stichting Hulp aan Afrika
Deze Kilimanjarotocht is een initiatief van stichting Hulp aan Afrika. Het doel is door middel van een aantal activiteiten geld in te zamelen ten behoeve van twee projecten: één project onder leiding van War Child en één project onder leiding van SOG Ethiopie (Stichting Ondersteuning Geuzenveld). Helaas is de website van Hulp Aan Afrika tijdelijk offline vanwege problemen met de systeembeheerder.

Steun War Child!
Maurik en alle andere deelnemers betalen de kosten van de reis helemaal zelf. Daarnaast zamelen zij geld in voor War Child. Help War Child en sponsor Maurik! Mail Maurik op: info@blueaudio.nl Kijk voor meer informatie en de spannende avonturen van Maurik op: http://maurikvandensteen.hyves.nl/.

Wil je zelf ook een actie organiseren?
Ga dan naar de actiepagina of meld jouw actie meteen aan via het aanmeldformulier.