Bill Clinton komt voor OVG Projectontwikkeling naar Nederland

18/09/2007 13:53



Branson en Guevara



Voormalig President Bill Clinton komt voor OVG Projectontwikkeling naar Nederland

Rotterdam, 18 September 2007 - Voormalig president Bill Clinton komt op woensdag 3 oktober 2007 voor OVG Projectontwikkeling naar Rotterdam. In het nieuwe gebouw van OVG, Las Palmas, zal voormalig President Clinton zijn speech richten op de uitdagingen als gevolg van globalisering, zoals de opwarming van de aarde. Daarbij zal worden ingaan op de verantwoordelijkheid van individuen, bedrijven en overheden om te komen tot gezamenlijke oplossingen voor de problemen waar we nu en in de toekomst tegenaan lopen. De bijeenkomst wordt gehouden voor politici, CEO's, NGO's en architecten.

OVG Projectontwikkeling is in 1997 door Coen van Oostrom op 26 jarige leeftijd opgericht. Inmiddels 10 jaar verder is OVG uitgegroeid tot een succesvolle en vooruitstrevende projectontwikkelaar. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling.

Op het gebied van commercieel vastgoed (kantoor- en bedrijfshuisvesting) is OVG momenteel marktleider in Nederland. Deze positie is vooral te danken aan de sterke focus op de eindgebruiker.

Het inlevingsvermogen in de klantwensen wordt gecombineerd met de ambitie om de bestaande omgeving blijvend te verbeteren, hetgeen resulteert in geïntegreerde oplossingen die tegemoet komen aan de eisen van huidige én toekomstige generaties.

Coen van Oostrom: "Nadat ik vorig jaar een ontmoeting heb gehad met Al Gore, zijn we binnen OVG nog bewuster gaan kijken naar onze producten: het vastgoed dat wij ontwikkelen in de grote steden. Wij hebben vanaf dat moment besloten het roer om te gooien en ons te richten op duurzame vastgoed ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat wij, door te investeren in de ontwikkeling van duurzaam vastgoed én haar openbare omgeving, een blijvende bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van onze maatschappij".

Als voorvechter op het gebied van duurzame vastgoedontwikkeling heeft OVG zich ten doel gesteld om al haar projecten op een groene manier te ontwikkelen, zonder dat haar klanten daar meer voor hoeven te betalen. Daarbij worden geen concessies gedaan aan tijdloze esthetische architectuur en het modern comfort van het gebouw.

Einde bericht





http://www.ovg.nl