Persuitnodiging 1 jaar ConsuWjizer

24/09/2007 17:42



Consumentenautoriteit



Persuitnodiging: 1 jaar ConsuWijzer

Den Haag, 24 september 2007

Naar aanleiding van het eenjarig bestaan van ConsuWijzer, het gezamenlijke informatieloket van de overheid voor consumenten, nodigen wij u graag uit voor de interactieve themamiddag 'De sterke consument: waan of werkelijkheid?' op:

Woensdag 3 oktober 2007
van 13.30 tot 16.00 uur
Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Tijdens deze middag blikt Staatssecretaris van Economische Zaken, Frank Heemskerk, onder andere terug op de resultaten van het eerste jaar ConsuWijzer en geeft hij zijn visie op het (economische) belang van een sterke consument.

Tevens geven de drie samenwerkende toezichthouders achter ConsuWijzer, Pieter Kalbfleisch (NMa), Chris Fonteijn (OPTA) en Marije Hulshof (Consumentenautoriteit), aan welk belang zij hechten aan een sterke consument en wat ConsuWijzer hen oplevert.

In een afsluitend debat gaat een deskundig panel, waaronder Lars Hooning, de nieuwe directeur van de Consumentenbond, en CDA-kamerlid Sander de Rouwe, met de zaal in discussie over de noodzaak tot versterking van de consument. Is die assertief genoeg of zal er altijd een rol voor de overheid zijn? Andere sprekers zijn Tom de Bruyne, managing director van het interactief marketingbureau Boondoggle en Justine Pardoen, mede-oprichter van de website Ouders Online. Het volledige programma is te vinden op: www.1jaarconsuwijzer.nl

U kunt zich voor deze bijeenkomst per mail aanmelden via pers@consuwijzer.nl.





http://www.1jaarconsuwijzer.nl