Persuitnodiging - Webcast jaarcijfers 2006/2007 PricewaterhouseCoopers

26/09/2007 17:36



Price Waterhouse Coopers B.V.



Woensdag 3 oktober as. van 14.00 tot 15.00 uur

Op woensdag 3 oktober presenteert accountant- en adviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC) middels een webcast de jaarcijfers van het afgelopen fiscale jaar (boekjaar gesloten op 30 juni jl.). De webcastuitzending start om 14.00 uur. De resultaten worden gepresenteerd door de voorzitter van de Raad van Bestuur, Jos Nijhuis, samen met Robert Swaak die als lid van de Raad van Bestuur o.a. verantwoordelijk is voor Financiën.

De Raad van Bestuur zal deze gelegenheid aangrijpen om de pers te informeren over het geïntegreerde jaarverslag, met daarin naast de financiële resultaten ook opgenomen het maatschappelijke jaarverslag en het allereerste transparantieverslag, welke voortvloeit uit de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta). Tevens zal men ingaan op recente ontwikkelingen in de branche en omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op toekomstige resultaten.

Aanmelden journalisten
Als u aan de webcast wilt deelnemen, kunt u zich voor 2 oktober aanmelden via meint.waterlander@nl.pwc.com. Gaarne daarbij uw adresgegevens vermelden, zodat wij u op woensdagochtend voorafgaand aan de webcast onder embargo van een hardcopy jaarverslag kunnen voorzien. Deelnemende journalisten ontvangen op dinsdag 2 oktober per email een link naar de webcast samen met de benodigde inlogcode.





http://www.pwc.nl