Gemeente Abcoude


Programma Wmo bijeenkomst 3 oktober

Denk mee! over thema's
Programma
Meer informatie over de Wmo

De gemeente Abcoude presenteert binnenkort het nieuwe beleidsplan in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aan de gemeenteraad. De basis voor het beleid ligt er dan, maar een deel van de invulling moet nog gebeuren. Daar hebben we u bij nodig! Graag nodigen wij u daarom uit voor de interactieve Wmo-bijeenkomst Denk mee! op woensdag 3 oktober 2007 in Tumult, Kerkplein 28 te Abcoude.

Denk mee! over thema's

Tijdens deze avond willen wij uw ideeën graag horen. Waar loopt u tegenaan en wat kan er anders? Dit is uw kans om mee te denken over de invulling van de volgende themas:
mantelzorg en vrijwillige inzet
vrijwilligersbeleid
beschikbaarheid en toegankelijkheid van zorg en welzijn in Abcoude

Programma

19.30-20.00 uur Ontvangst
20.00-20.15 uur Welkom en presentatie wethouder Jobke Vonk-Vedder 20.15-21.15 uur Interactieve uitwisseling kennis en ideeën 21.15-21.30 uur Pauze
21.30-22.30 uur Vervolg interactieve uitwisseling kennis en ideeën 22.30-23.00 uur Afsluiting en borrel

Meer informatie over de Wmo

Op deze avond kunt u letterlijk uw stem laten horen over de invulling van de Wmo. Kom ook en denk mee! Wilt u zich alvast verdiepen in de Wmo? Kijk dan op onze website: www.abcoude.nl, onder Plannen & Projecten / Wmo. Onder het kopje Aanpak gemeente Abcoude vindt u de notitie Roan zwemt af. Deze notitie dient als basisstuk voor de invulling van beleid op het gebied van de Wmo.