Senternovem


Voorlichtingsbijeenkomsten WBSO voor tussenpersonen

Aanvangsdatum

03-10-2007

De komende jaren zullen er rond de WBSO een aantal belangrijke veranderingen plaatsvinden. Het gaat deze bijeenkomsten met name over de acceptatiefase van aanvragen. Wij willen u als tussenpersoon hiervan graag tijdig op de hoogte stellen en nodigen u daarom uit één van de voorlichtingsbijeenkomsten bij te wonen. Hier zullen we stil staan bij de volgende ontwikkelingen: digitalisering van de WBSO (met demonstraties), wijzigingen van de WBSO in 2008 en 2009, de controlerende taak en de rol van tussenpersonen.

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor tussenpersonen die regelmatig met de WBSO te maken hebben. Tijdens deze bijeenkomsten wordt niet inhoudelijk ingegaan op projecten die wel of niet in aanmerking komen. Voor inhoudelijke toelichting kunt u zich aanmelden voor de reguliere workshops.

Er zijn twee voorlichtingsbijeenkomsten gepland: o Op 3 oktober bij Urbana in Zwolle van 12.30 tot 17.00 uur, beginnend met een inlooplunch.
o Op 5 oktober bij SenterNovem te Den Haag van 9.00 tot 12.30 uur, met aansluitend een lunch.
Vanwege de verwachte belangstelling en het beperkte aantal beschikbare plaatsen verzoeken wij elke tussenpersoon maximaal één vertegenwoordiger per vestiging aan te melden. Wij adviseren u zich zo spoedig mogelijk aan te melden.

Om u aan te melden, kunt het volgende formulier invullen: AANMELDING

Doelgroep

Tussenpersonen

Locatie

Den Haag en Zwolle

Toegangsprijs

Gratis

Contact

Voor vragen over de aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van de WBSO, telefoon 038- 455 33 51

Meer informatie

Routebeschrijving SenterNovem Zwolle
Routebeschrijving SenterNovem Den Haag en dependance Den Haag