Gemeente Hoogeveen

27 september 2007

Afzender: Stichting Welzijnswerk Hoogeveen, De Smederijen van Hoogeveen, Woonconcept en Gemeente Hoogeveen

Bewoners krijgen plannen voor de Verzetsbuurt gepresenteerd

Op woensdag 3 oktober 2007 presenteren de gemeente, SWW en Woonconcept diverse plannen aan de Verzetsbuurt. Buurtbewoners hebben de afgelopen jaren inspraak en inbreng gehad bij de totstandkoming van deze plannen.

Tijdens de Inloopmarkt, die door wethouder van der Zwaag om 16.00 uur wordt geopend, komen de inrichting van de woonomgeving, planning van de woningverbetering, plannen rondom de omgeving van de Bentinckskerk, de sociale aanpak en overige informatie zoals de Smederijen en de Kaap aan bod. Buurtbewoners kunnen tot 20.00 uur de plannen inzien en vragen stellen. Voor de jeugd is er een springkussen, een panna toernooi en een jongerencaravan vanaf 15.00 uur.

Buurtbewoners hebben die avond ook inspraak bij de inrichting van de omgeving van de Bentinckskerk. Tijdens de inloopmarkt worden twee inrichtingsvoorstellen gepresenteerd waar de bewoners voor kunnen kiezen. Het ontwerp waar de meeste bewoners voor kiezen wordt uiteindelijk gerealiseerd. Rond 20.15 uur presenteert directeur Hedzer van Houten de uitslag van het winnende ontwerp. De avond wordt besloten met live muziek.

De inloopmarkt is in de Juliana van Stolbergschool. Buurtbewoners en geĂŻnteresseerden zijn van harte welkom. De buurtbewoners zelf zijn door de leden van het bewonersforum persoonlijk uitgenodigd.