Gemeente Beverwijk


Informatieavond evaluatie proefafsluiting Randweg en Ambachtstraat

Datum
woensdag 26 september 2007
Soort
inspraak
Omschrijving
Op woensdag 3 oktober 2007 van 19.00 uur tot 20.30 uur organiseert de gemeente Beverwijk een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst gaat over de proefafsluiting van een gedeelte van de Randweg, een gedeelte van de Ambachtstraat en de Buitenlanden en vindt plaats in het Stadskantoor aan het President Kennedyplein 1 in Beverwijk. Belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Sinds augustus zijn een gedeelte van de Randweg, een gedeelte van de Ambachtstraat en de Buitenlanden in het weekend als proef afgesloten. De proef is door de gemeente opgezet om een einde te maken aan de ongewenste verkeerssituatie in het weekend op de Randweg tussen de Oosterse Markt en de Chinese Markt. Snelverkeer kwam hier in conflict met de grote voetgangersstromen, wat negatieve gevolgen had voor de doorstroming en de verkeersveiligheid. Vandaar dat de gemeente nu overweegt om de Randweg af te sluiten in het weekend.

Tijdens de avond kunt u uw mening geven over de proefafsluiting. De uitkomsten van de informatieavond worden meegenomen in de verdere besluitvorming.