Vrije Universiteit Amsterdam

Persbericht
28-09-2007

Extra informatie tentoonstelling Fascination of light

Laat je fascineren door 'fascination of light'

Eerder deze week ontving u van ons een persbericht (zie vu.nl/nieuws) over de tentoonstelling "Fascination of Light". In navolging hierop willen wij u graag uitnodigen om bij de opening van de expositie aanwezig te zijn.

De opening is op 3 oktober 2007 van 16.45 tot 18.30 uur in het OZW-gebouw op de Boelelaan 1109 (aanvang openingsceremonie 17:00 uur). De expositie wordt onder andere geopend door Jan Douwe Kroeske. Na de officiële opening is er gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken en te genieten van een drankje en een hapje.

De tentoonstelling is er voornamelijk op gericht om VWO-leerlingen kennis te laten maken met de wereld van de 'Fotonica' en ze te interesseren in natuurkunde en scheikunde.

Graag horen wij of u komt. Wij verzoeken u om uiterlijk dinsdag 2 oktober per mail te laten weten of wij wel of niet op uw aanwezigheid kunnen rekenen: FOL@few.vu.nl

Note voor de redactie:

De tentoonstelling 'Fascination of light' is geopend van 3 tot 18 oktober, maar alleen op zaterdag 6 oktober is deze vrij toegankelijk voor publiek. De tentoonstelling is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, voor meer informatie kunt u de websites www.few.vu.nl/vpr/FOL.html bezoeken of contact opnemen met Ernstjan van Doorn T 020 59 87881 E es.van.doorn@few.vu.nl. De tentoonstelling wordt gesponsord door het IOP "Photonic Devices", uitgevoerd door SenterNovem en Technologiestichting STW

Vrije Universiteit Amsterdam