Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Uitnodiging netwerkbijeenkomst


1 oktober 2007

Koers Nieuw West is in het leven geroepen om de maatschappelijke en economische positie van bewoners in Nieuw West te verbeteren. Burgers en organisaties spelen hierin een actieve en initiërende rol. Eén van de initiatieven vanuit Nieuw West is The New Generation. Dit is een nieuwe beweging van enthousiaste en talentvolle mensen in Nieuw West die iets voor hun omgeving willen betekenen.

The New Generation thenewgeneration.jpg (168 Kb) Op 6 juni maakte The New Generation een vliegende start en zij houdt op 3 oktober aanstaande de tweede netwerkbijeenkomst, ook deze keer in de Meervaart.

The New Generation is een netwerk van mensen en organisaties in Nieuw West waar jong en oud, huisman en zakenvrouw elkaar ontmoeten en inspireren. Iedere bewoner of organisatie in Nieuw West kan hier deel van uitmaken. Zonder u is de puzzel niet compleet.

`Samen werken, samen leven'
Op de tweede netwerkbijeenkomst staat `samen werken, samen leven' centraal. Iedereen die een goed idee heeft dat hieraan bijdraagt willen wij uitdagen. Wij willen mensen met ideeën bij elkaar brengen. Ook mensen die het niet precies weten, maar wel enthousiast aan iets nieuws willen meedoen. Je mag ook gewoon inspiratie komen opdoen.

Iedereen is welkom
Iedereen is ook op deze tweede netwerkbijeenkomst weer van harte welkom: bewoners, bestuurders en medewerkers van organisaties. Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier een bijdrage aan de maatschappij kan leveren. Neem mensen uit je eigen netwerk mee! Kom wat halen of kom wat brengen. Of allebei!

Wat gebeurt er?
Op 6 juni was er een bruisende zaal vol met 300 mensen die barstten van de ideeën en inspiratie. Enkele ideeën worden nu uitgevoerd.

Op 3 oktober zijn er korte presentaties van interventies, je kunt speeddaten en loungen met bestuurders en topmensen uit het bedrijfsleven. Er is een ideeënmarkt, een broedkamer en een wall of ideas! Heb je al een uitgewerkt idee of projectplan?

Presenteer deze dan in 2 minuten aan bestuurders, mensen uit het bedrijfsleven of aan de Meiden van Halal in de broedkamer. Het beste projectplan wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt en beloond met ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Bij zonsondergang staat de Iftar klaar, waarbij uiteraard rekening is gehouden met de verschillende culturen binnen Nieuw West. Een Iftar is een traditionele feestmaaltijd binnen de Ramadan.

De afsluiting van deze speciale dag is het afscheid van Willem van Spijker, kwartiermaker van Koers Nieuw West. Vanaf 21:00 uur is er gelegenheid om Willem de hand te schudden.

Aanmelden
Er kan een beperkt aantal mensen in de Meervaart gebruik maken van de Iftar. Meld u daarom aan met het aanmeldingsformulier vóór 1 oktober. Het aanmeldingsformulier vindt u in de bijlage. Aanmelden kan ook via de website www.koersnieuwwest.amsterdam.nl

Wij hopen u te zien op 3 oktober!