Aan medewerkers pers, radio en televisie

Onderwerp: agenda van representatieve activiteiten College van B&W van Rijswijk

Rijswijk, 2 oktober 2007
X = aanvulling/mutatie

Deze agenda bevat een aantal voorlopig vastgestelde representatieve activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van Rijswijk. Datum en inhoud kunnen nog gewijzigd worden. Is dit het geval, dan worden die wijzigingen in de volgende weekagenda verwerkt. Mocht er tussentijds twijfel ontstaan of een bepaalde handeling al of niet zal doorgaan, stelt u zich dan even in verbinding met Communicatie gemeente Rijswijk, (070) 326 18 24.

X Op woensdag 3 oktober vindt om 16.30 uur weer een naturalisatiebijeenkomst plaats in het stadhuis van Rijswijk. Burgemeester Van der Wel zal de 13 nieuwe Nederlanders welkom heten. De nieuwkomers zijn onder meer afkomstig uit Argentinië, Peru, Irak, Rusland, Sri Lanka en Turkije. Tijdens de ceremonie in de trouwzaal van het stadhuis wordt het schriftelijk besluit tot verkrijging van het Nederlanderschap uitgereikt.

X Op woensdag 3 oktober om 16.30 uur wordt door wethouder Jense en de directie van Eurocommerce Projectontwikkeling B.V. de eerste paal geslagen voor de realisatie van kantoorgebouw Da Vinci aan de Lange Kleiweg (nabij de openbare bibliotheek). Het nieuwe kantoorgebouw is ontworpen door het architectenbureau Van Maanen. De totale bedrijfsoppervlakte zal ruim 30.000 m² bedragen. Tevens zal Da Vinci beschikken over een eigen 2-laagse parkeergarage onder het kantoorgebouw. De bouw van het kantoorgebouw zal medio 2009 gereed zijn

X Op woensdag 10 oktober om 12.00 uur bezoekt burgemeester Van der Wel het echtpaar Kroon in hun woning aan de Dr. H. Colijnlaan 4 flat 35. De burgemeester bezoekt het echtpaar ter gelegenheid van de viering van hun 60 jarig huwelijk.

X Op woensdag 10 oktober om 16.00 uur ondertekent wethouder Bolte namens de gemeente Rijswijk de samenwerkingsovereenkomst met Halt, het IMC en de Atlas Onderwijsgroep. De overeenkomst heeft betrekking op de aanpak van spijbelen en te laat komen door scholieren (een apart persbericht volgt binnenkort).

---- --