Gemeente Zwolle

Uitbreiding locaties proef gescheiden inzameling luierafval

Datum uitgave Wijzerbericht: 10/03/2007

Vanaf 10 september 2007 kunnen alle inwoners van Zwolle meedoen met de één jaar durende proef van gescheiden inzameling van luiers en ander incontinentiemateriaal. Door luierafval gescheiden in te leveren kan het worden gerecycled tot nieuw papier en plastic. U help hiermee het milieu, maar u kunt ook nog eens elke drie maanden kans maken op een verzorgingscheque van 150 euro! Vanaf nu kunt u bij nog meer locaties meedoen.

Inzamellocaties

Luiers en ander incontinentiemateriaal mogen enkel in speciale zakken worden aangeboden bij diverse kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. De luierzakken kunt u, samen met prijskaarten verkrijgen bij de volgende locaties:


* Gemeentehuis, Grote Kerkplein 15

* Gemeentelijk informatiecentrum, Grote Kerkplein 15
* Stadskantoor, Lübeckplein 2

* ROVA, Rijnlandstraat 2 (industrieterrein Hessenpoort)
* Wijkservicepunt Noord, Bachlaan 20

* Wijkservicepunt Oost, Anthonie v.d. Heimstraat 2a
* Wijkservicepunt Stadshagen, Cultuurhuis, Werkerlaan 1 A
* Wijkservicepunt Zuid, wijkcentrum De Pol, Gelijkheid 1
* Wijkcentrum de Bolder Aa-landen, Dobbe 29
* Wijkcentrum de Enk Assendorp, Enkstraat 67
* Wijkcentrum Gerenlanden, Munterkamp 75

* Informatiecentrum Holtenbroek, Belvédèrelaan 7

Als u uw kinderen brengt naar één van de deelnemende peuterspeelzalen of kinderdagverblijven, dan kunt u ook daar luierzakken en prijskaarten verkrijgen. Heeft u geen kinderen op één van de kinderdagverblijven of peuterspeelzalen, dan kunt u terecht bij de bovenstaande openbare locaties.

Nieuwe inzamellocatie!

Zwolle-Zuid, peuterspeelzaal Pippeloentje, Backermarke 41.

Meer informatie

De actuele lijst van inzamellocaties en meer informatie is te vinden op de websites: www.afvalzwolle.nl en www.rova.nl. Met vragen over de gescheiden luierinzameling kunt u bellen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer (038) 427 37 77, of e-mail info@rova.nl. Ook kunt u bellen met de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle, telefoonnummer (038) 498 33 00.