Politie Zeeland


---


W-2080-2007 Rijden onder invloed, Vlissingen
Een 58-jarige Vlissingse automobilist werd woensdag om 01.10 uur op de Rozengracht in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

O-2081-2007 Eenzijdig ongeval, Zierikzee
Op de Oudeweg in Zierikzee vond dinsdag omstreeks 20.30 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 35-jarige vrouw uit Zierikzee reed over de Oudeweg in de richting van de Heuvelsweg. In een bocht reed ze rechtdoor en belandde, met haar auto op de kop, in de sloot. Door twee langsfietsende jongens werd zij uit de auto gehaald en met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto is totaal vernield.

W-2082-2007 Man omgekomen bij eenzijdig ongeval, Koudekerke
Bij een eenzijdig ongeval, woensdag om 07.05 uur op de Middelburgsestraat in Koudekerke, is een 39-jarige Vlissingse automobilist om het leven gekomen.
De man reed vanuit de richting van Koudekerke naar Middelburg en is vermoedelijk met zijn wiel in de berm terechtgekomen. Waarschijnlijk heeft hij geprobeerd om zijn auto daarna weer op de weg te krijgen. De auto is vervolgens om zijn as gedraaid en aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand gekomen. De man bekneld en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Middelburgsestraat was door het ongeval enige tijd afgesloten.





Politie Zeeland