Gemeente Binnenmaas

Subsidie voor buurtactiviteiten

De gemeente Binnenmaas stelt een subsidie beschikbaar aan inwoners die een activiteit in hun buurt organiseren. Met het project 'Zeg ken jij je buur', wil de gemeente het contact tussen buurtbewoners onderling stimuleren.

Dit jaar is er nog een potje beschikbaar voor het organiseren van één of twee leuke activiteiten die voldoen aan de doelstelling. Per activiteit is maximaal 900 euro beschikbaar. Met dit geld kunnen bewoners bijvoorbeeld een buurtfeest organiseren of een spelletjesdag. De gemeente hoopt dat met dit initiatief buurtbewoners meer betrokken raken bij elkaar.

Het gaat in eerste instantie om een proef. De tijd om dit jaar nog iets te organiseren is vrij kort. Dat realiseert de gemeente zich ook. Maar wie al een tijdje rondloopt met een leuk idee heeft nu de kans om het echt van de grond te tillen. Volgend jaar wordt het project verder ontwikkeld en zijn er nieuwe kansen om een leuke activiteit te organiseren.

Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder de button 'Zeg ken jij je buur?'. Indienen van je idee kan tot 1 november.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl