Veilig Amsterdam


Stadsdeel Zeeburg - Concept raadsvoorstel Subsidies Civil Society

Stadsdeel Zeeburg groot

Downloads


* Subsidiering activiteiten uit de civil society

Kijk ook bij


* Website stadsdeel Zeeburg

3 oktober 2007

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg heeft het concept raadsvoorstel 'Subsidies civil society' vrijgegeven voor inspraak. Dit betreft subsidies voor inititiatieven van bewoners en vrijwilligersorganisaties in Zeeburg die bijdragen aan onder meer de sociale samenhang, leefbaarheid en veiligheid in de buurt. De inspraaktermijn loopt van 28 september tot 30 oktober 2007.

Ter inzage
Het raadsvoorstel 'Subsidies civil society' is tijdens de inspraakperiode online in te zien (zie hiernaast). Het ligt ook ter inzage in het Publiekscentrum van het stadsdeelkantoor aan de Cruquiusweg 5.

Inspraakavond
De vrijwilligersorganisaties en welzijnsorganisaties in Zeeburg krijgen schriftelijk de nota toegestuurd en worden uitgenodigd voor de inspraakavond op 22 oktober 2007 om 20.00 in de raadszaal van stadsdeel Zeeburg.

Schriftelijke reacties
In de inspraakperiode is het mogelijk een schriftelijke reactie indienen. De reactie kunt u richten aan:
Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg
t.a.v. mevrouw M. Werner
Postbus 380
1000 AJ Amsterdam

Vervolgprocedure
Nadat de inspraakreacties verwerkt zijn, wordt het raadsstuk 'Subsidies civil society' behandeld in de raadscommissie Sociaal Domein van 4 december 2007. Vervolgens behandelt de stadsdeelraad het in de vergadering van 18 december 2007.