Persberichten Eemland zuid, 11.00 uur

Utrecht, 03-10-2007

Bevredigen?

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij zich mogelijk aan het bevredigen was. Omstreeks 13.50 uur kreeg de politie de melding dat een 39-jarige man uit Hoogland zichzelf aan het bevredigen was op de Van Brammendreef. Door agenten werd de man in de omgeving aangehouden. Op het bureau was niet hard te maken dat de man inderdaad zichzelf had bevredigd en hij werd weer heengezonden.

Gesloten verklaring

AMERSFOORT- Op de Oude Lageweg dinsdag werd van 15.45 tot 17.00 uur een controle gehouden op de gesloten verklaring. In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor overtreders.

Behoefte in tuin

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een vrouw aangehouden omdat hij in het openbaar zijn behoefte deed. Omstreeks 17.00 uur kreeg de politie de melding dat een 46-jarige vrouw uit Amersfoort haar natuurlijke behoefte deed in een tuin aan de Van Randwijcklaan. De vrouw werd aangehouden en werd meegenomen naar het politiebureau en kreeg een bekeuring voor het wildplassen.

Te hard

LEUSDEN- Van 11.45 tot 12.30 uur werd op snelheid gecontroleerd op de Randweg. In totaal werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden met te hoge snelheid. Er werd gecontroleerd met de lasergun. Onder de overtreders zaten ook enkele moeders die hun kind gingen ophalen van school. De hoogste gemeten snelheid die werd gemeten was 109 kilometer per uur terwijl hier 50 kilometer per uur is toegestaan. Deze bestuurder kon zijn rijbewijs inleveren.

Laatst gewijzigd 03-10-2007 10:49 | © Politie Utrecht