Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 03-10-2007

Bromfietscontrole

VEENENDAAL- Op de locaties Nijverheidslaan, Wageningselaan en de Sportlaan werd van 07.00 uur tot 14.30 uur een bromfietscontrole gehouden. In totaal werden 50 brom/snorfietsen gecontroleerd en van 22 was er iets niet in orde.

In totaal werden 42 bekeuringen uitgeschreven voor rijden met te hoge constructie snelheid, rijden zonder helm en het niet hebben van de vereiste papieren.

Gesloten verklaring

MAARSBERGEN- Op de Maarsbergseweg werd dinsdag tijdens de avondspits een controle gehouden op de gesloten verklaring. In totaal werden 12 bekeuringen uitgeschreven voor overtreders.

Venten zonder vergunning

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op dinsdagmiddag kregen wafelverkopers een bekeuring omdat ze wafels aan het verkopen waren zonder vergunning. De twee mannen van 17 en 18 jaar uit Rotterdam verkochten de wafels aan de deur aan de Keizer. Zij hadden echter geen vergunning en kregen hiervoor een bekeuring. De wafels werden ingenomen.

Gesloten verklaring

COTHEN- Op de Van Lynden van Sandenburgweg werd op dinsdagmiddag van 16.50 tot 17.45 uur een controle gehouden op de geslotenverklaring. In totaal werden 9 bekeuringen uitgeschreven voor overtreders.

Gestolen auto

VEENENDAAL- Op woensdagochtend werd een autodief aangehouden. Omstreeks 01.50 uur zagen agenten een gestolen auto staan op het Arsenaal. De auto werd op een takelwagen geplaatsts en op dat moment kwam de eigenaar aanlopen. Hij, 39 jaar uit Musselkanaal, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 03-10-2007 10:50 | © Politie Utrecht