Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diemen, 3 oktober 2007

Randstad HR Solutions en de Onderwijs Service Groep tekenen intentieverklaring voor samenwerking

DIEMEN - Randstad, de HR partner voor het onderwijs en de Onderwijs Service Groep, het grootste Administratie Kantoor voor het Onderwijs, hebben een intentieverklaring getekend voor een langdurige samenwerking.

Beide organisaties bundelen hun uitgebreide kennis en expertise op het gebied van onderwijs en HR. Daarmee spelen ze optimaal in op de nieuwe eisen die het onderwijsveld stelt aan dienstverlening op het gebied van HR en salarisadministratie. De langdurige ervaring van beide partijen garandeert daarbij de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening. Momenteel verzorgt de Onderwijs Service Groep de HR en salarisadministratie voor 85.000 werkenden in het onderwijs. Randstad neemt daarbij de salarisverwerking voor haar rekening en de geautomatiseerde ondersteuning.

Solide samenwerking
Door de advies- en administratieve diensten van de Onderwijs Service Groep te combineren met het moderne webbased HRM systeem Randstad Personeelsmanager Onderwijs (voorheen bekend onder de werknaam Edukaat De Volgende Generatie), ontstaat een solide samenwerking met een groot marktpotentieel.

Klanten van de Onderwijs Service Groep kunnen beschikken over alle HRM- en financiële informatie die nodig is om sturing te geven aan een moderne onderwijsinstelling. Dit wordt gerealiseerd door Randstad Personeelsmanager Onderwijs te koppelen aan het betrouwbare salarissysteem CASO van Randstad en het datawarehouse Infonet van Onderwijs Service Groep.

Rene Abels, voorzitter Raad van Bestuur van de Onderwijs Service Groep: Zowel het onderwijsspecifieke HRM systeem dat aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten, als de jarenlange ervaring van Randstad HR Solutions als grootste salarisverwerker in onderwijsland, is voor ons bepalend geweest om tot deze keuze te komen.

Andy Verstelle, directeur operations Randstad Nederland: De intentie tot samenwerking met de Onderwijs Service Groep, bevestigt de sterke positie van Randstad HR Solutions in de onderwijsbranche. We streven ernaar deze positie met partners in het onderwijs uit te bouwen zodat we gezamenlijk goed kunnen blijven inspelen op de toenemende HR-complexiteit van onderwijsinstellingen.

De Onderwijs Service Groep verleent, vanuit diverse vestigingen verspreid over heel Nederland, diensten op het gebied van Personele zaken, Financiële zaken, Bestuurs- en Management Ondersteuning, Planmatig Onderhoudsbeheer en Facilitaire zaken aan onderwijsinstellingen. Zij werken structureel samen met organisatie- en adviesbureau E&S, een zelfstandig onderdeel van de Onderwijs Service Groep.

Randstad HR Solutions maakt als specialist deel uit van Randstad Nederland. Met ruim 800 medewerkers en een uitgebreid landelijk netwerk is Randstad HR Solutions marktleider op het gebied van Human Resources zowel binnen als buiten de onderwijsbranche. Randstad HR Solutions verzorgt tevens maandelijks circa 350.000 verloningen binnen de onderwijssector.



Ingezonden persbericht