Sligro verkoopt Canadian Red cranberrysap

03/10/2007 12:55



HBMEO



Vanaf nu wordt Canadian Red cranberrysap verkocht bij alle vestigingen van Sligro en is het beschikbaar voor de héle Nederlandse horeca en het bedrijfsleven. De grootste totaalleverancier voor de horeca heeft dit luxedrankje opgenomen in het vaste assortiment. Canadian Red cranberrysap wordt gebruikt als alternatief voor alcohol en staat inmiddels op de kaart bij de betere restaurants, internationale hotels, strandclubs, bars en wellness-centers. Voor de consument was Canadian Red al verkrijgbaar bij een groot deel van de Gall & Gall-winkels.

Alternatief voor alcohol
Canadian Red sluit erg goed aan bij de gezondheidstrend die in de hele horeca en consumentenmarkt zichtbaar is. Sinds de introductie van Canadian Red is het aantal producten waarin cranberry's zijn verwerkt fors toegenomen en is de cranberry in Nederland definitief doorgebroken. Naast Sligro kan de horeca ook terecht bij internationale groothandel Hanos en bij de groothandels van Heineken Brouwerijen.

Puur sap
Het friszure Canadian Red wordt gemaakt van Canadese cranberry's en heeft geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Anders dan andere cranberrydrankjes wordt Canadian Red gemaakt van puur sap. Van cranberry's is bekend dat ze tal van positieve eigenschappen op de gezondheid hebben, onder meer door de grote hoeveelheid anti-oxidanten en vitamine C.

Canadian Red cranberrysap werd vorig jaar geïntroduceerd in Nederland. De vraag naar Canadian Red vanuit de rest van Europa neemt enorm toe. Op dit moment wordt een introductiecampagne in Duitsland voorbereid.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.canadian-red.com


Noot voor de redactie: