Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op zoom, 3 oktober 2007

BERGEN OP ZOOM, 3 oktober 2007

Grote hoeveelheid koperen kabels aangetroffen na aanhouding HALSTEREN: Een alerte getuige belde dinsdagochtend de politie dat hij iets vreemds zag op de Brabant Wal. De politie trof bij een woning een drietal personen aan die koperen kabels aan het sjouwen waren in een auto. Na onderzoek bleek de auto en de woning vol te liggen met koperen kabels waarna het drietal is aangehouden. Tevens bleek de auto in de nacht van 20 op 21 september gestolen te zijn in Oudenbosch. Het drietal, een 27-jarige inwoner van Oosterhout, een 23-jarige inwoonster van Woensdrecht en een 24-jarige inwoner van Halsteren, is meegenomen naar het bureau. Zij zijn inverzekering gesteld.

54-jarige winkeldief opgepakt
OUDENBOSCH: Een 54-jarige inwoner van Rotterdam is dinsdagmiddag aangehouden omdat zij even daarvoor een winkeldiefstal had gepleegd bij een supermarkt aan het Oost-Vaardeke. De vrouw had een pak rode wijn, een kant-en-klaar maaltijd en een kaasje meegenomen. Helaas voor de vrouw kon zij haar maaltijd niet gaan nuttigen maar moest zij alle goederen weer inleveren. Tevens kreeg zij een dagvaarding waardoor haar winkelbezoek alsnog erg in de papieren ging lopen.

Fietsen van stadswachten gestolen
ROOSENDAAL: Bij een inbraak in de nacht van maandag op dinsdag zijn naar nu bekend een viertal fietsen meegenomen die toebehoren aan de stadswachten. De daders konden binnenkomen via het terrein van de WVS aan de Bosstraat. Daar hebben de daders het fietsenhok geforceerd waarna men de fietsen kon meenemen.

Gestolen auto uitgebrand aangetroffen
OUD GASTEL/ ROOSENDAAL: Een in de nacht van 28 op 29 september gestolen auto uit Roosendaal is in de nacht van 2 op 3 oktober teruggevonden op de Overesselijksestraat in Oud Gastel. De politie kreeg een melding dat er een auto in de brand zou staan. De brandweer kon niet meer voorkomen dat de auto in zijn geheel uitbrandde.

Auteur: Nicolette Bovenhorst