Sanoma Uitgevers


VT Wonen komt met droomwoonboek Enjoy your Home

VT Wonen, het grootste woonmagazine in Nederland en uitgave van Sanoma Uitgevers, brengt een uniek woon(droom)boek uit: Enjoy your Home. Dit in alle opzichten typisch VT Wonen-boek met maar liefst 192 paginaâs gaat over woondromen en de realisatie daarvan.

Hoe maak je een âmoodboardâ, hoe breng je sfeer in een lange, smalle kamer, kan de badkamer ook op zolder, wat doen we met de tv, kun je een kleine kamer groter laten lijken, hoe maak je een mooie, prettige werkplek in de woonkamer? Of een espressobar in de keuken? Een wellness-center van de badkamer? En waar past die dubbelzijdige open haard? Antwoord op deze vragen en meer krijg je Enjoy your Home!

Monique Wiemeyer, hoofdredacteur van VT Wonen over Enjoy your Home: âBijzondere, eigenzinnige en fantasierijke woondromen lijken soms te mooi om waar te zijn, maar dit boek gaat er nu net over hoe je die dromen kunt laten uitkomen. En dat maakt het dan ook tot een typisch VT Wonen-boek. Het staat vol inspirerende fotoâs, maar ook met slimme tips, praktische plattegronden en het geeft antwoord op veelgestelde vragen. Het is een prachtig boek om voor jezelf te kopen, maar zeker ook om als cadeau te geven.â

Verkoopinformatie

Enjoy your Home (c) VT Wonen/Sanoma Uitgevers 2007

ISBN: 9 789085743835

Prijs: ⬠22,50

Eerder verschenen bij VT Wonen: 100% Kleur, Het Binnenkijkboek, De werkplek, Woonkamers, 100% Decoreren.

Over VT Wonen

VT Wonen is het grootste woontijdschrift van Nederland, uitgegeven door Sanoma Uitgevers. VT Wonen geeft ook boeken uit en heeft in samenwerking met partijen als Flexa, Luxaflex en Grando o.a. een eigen verflijn, raamdecoratielijn en keuken. De VT Wonen collectie met servies, bad- en tafellinnen is te koop bij V&D en Trendhopper. Daarnaast heeft VT Wonen de woonportal www.vtwonen.nl en jaarlijks een VT Wonen-huis op de Woonbeurs Amsterdam.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 125 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In het jaar 2006 haalde Sanoma Uitgevers en haar deelnemingen â Sanoma Magazines Netherlands â een omzet van 531 miljoen euro. In Hoofddorp werken 1150 medewerkers op zowel de redacties als de ondersteunende afdelingen. De dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen bv, ilse media en RCV Entertainment voegen nog eens een kleine 800 medewerkers aan het totale personeelsbestand toe.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in dertien landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (niet voor publicatie):

Sanoma Uitgevers

Contactpersoon : Monique Wiemeyer, hoofdredacteur VT Wonen

Telefoon : 023 - 556 46 12

Mobiel : 06 - 2297 44 82 E-mail : m.wiemeyer@sanoma-uitgevers.nl

3 oktober 2007