Ingezonden persbericht


Persbericht

3 oktober 2007

Tribal gestegen naar twaalfde plek in Deloitte Technology Fast 50

~ Internetbedrijf twee jaar achter elkaar in top Fast 50 ~

Internetbedrijf Tribal B.V. is het 12de snelst groeiende technologiebedrijf in Nederland volgens de Deloitte Technology Fast 50-ranglijst. Deze plek heeft de aanbieder van full-service internetoplossingen vooral te danken aan de binnenlandse uitbreidingen en de start en groei van de kantoren in China en Duitsland. Deze droegen significant bij aan het groeicijfer dat Tribal dit jaar hoog in de lijst plaatste: 1312%. Dit is het tweede jaar op rij dat Tribal in deze ranglijst voorkomt. In 2006 stond het bedrijf op de 15de plaats.

Het is een grote eer en ook wel een verrassing dat we dit jaar weer zo hoog geklasseerd zijn , zegt Jan Beekwilder, mede-directeur en oprichter van Tribal. Natuurlijk is het goed gegaan in het afgelopen jaar, met uitbreiding zowel in eigen land alsook in Duitsland en China. Maar je weet natuurlijk niet hoe dat zich verhoudt tot andere snelgroeiende technologiebedrijven in Nederland.

Het gaat Tribal Internet Marketing de afgelopen tijd behoorlijk voor de wind. Het bedrijf fuseerde met InternetMARKeting Van Werven, om zo het grootste full-service internetmarketingbureau van Nederland te worden. Daarnaast kwam het nieuwe kantoor van Tribal IM in Sjanghai tot stand waar ook Tribal Internet Solutions faciliteiten heeft voor de ontwikkeling van software. Het aantal personeelsleden en klanten bij het Duitse dochterbedrijf Click Effect nam eveneens toe. Tenslotte richtte Tribal onlangs een geheel nieuwe bedrijfstak op - Tribal People - die gespecialiseerd is in werving en selectie van internetspecialisten voor zowel Tribal als voor klanten.

Sinds de start in 1999 combineert Tribal een technische achtergrond met (internet)concepten voor marketing. De automatisering van het grootste deel van de online marketingwerkzaamheden en de ontwikkeling van het T-site content management-systeem hebben ertoe bijgedragen dat Tribal als internetbureau maximale toegevoegde waarde biedt aan zijn klanten. Door deze systemen kan Tribal zich volledig richten op het optimaal benutten van het internetpotentieel van klanten.

Ga voor meer informatie over Tribal en de Deloitte Technology Fast 50 naar http://www.tribal-im.com/nl/nieuws_2007_10_01.htm

(321 woorden)



Ingezonden persbericht