Ingezonden persbericht


Radio Veronica haalt meer dan 1,1 miljoen euro uit geldverkeer

Naarden, 3 oktober 2007

Radio Veronica-luisteraars registreren massaal hun tientjes op checkjetientje.nl. Op dit moment zijn er meer dan 110.000 tientjes geregistreerd voor de actie 'Maak van je tientje 10.000 euro'. Hiermee heeft Radio Veronica op dit moment al meer dan 1,1 miljoen euro uit het dagelijkse geldverkeer gehaald.

Sinds twee weken roept Radio Veronica haar luisteraars op om de serienummers van hun tientjes te registeren op checkjetientje.nl. Hiermee maken zij tot en met 5 oktober bij 'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen kans op 1.000 of 10.000 euro.

Nog één dag kunnen Radio Veronica-luisteraars meedoen aan de actie. Tot en met donderdag 4 oktober 17.00 uur kunnen zij op checkjetientje.nl de serienummers van hun tien-eurobiljetten registreren.

Goud van Oud
'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.