013 Tilburg

Beperkt aantal kaarten voor Red Bull Soundclash
TILBURG, 3 OKTOBER 2007
Bij de Red Bull Soundclash wordt een extra podium in de zaal geplaatst tegenover het vaste podium in de Dommelsch Zaal. Hierdoor kunnen er minder toegangskaarten worden verkocht, dus het advies is om je kaarten in de voorverkoop te halen! En voor de prijs hoef je het niet te laten. De entreeprijs van de Red Bull Soundclash in 013 op zondag 14 oktober is slechts 10,00 (plus servicekosten in de voorverkoop). Dat belooft een knaller te worden: de Red Bull Soundclash tussen Peter Pan Speedrock en Electric Eel Shock (met op drums Danko Jones-bandlid Damon Richardson). Niet te missen! Dennis Weening van MTV is de host en DJ Git Hyper is de scheidsrechter.
Nachttrein Brabant vanaf 13 december
TILBURG, 3 OKTOBER 2007
De Nachttrein die Brabant met de Randstad verbindt gaat definitief door. Minister Eurlings van Verkeer heeft dit de provincie laten weten.
Vanaf 13 december zal de trein rijden tussen Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Utrecht. De treinen rijden donderdagnacht, vrijdagnacht en zaterdagnacht. Helmond wordt aangesloten op de nachttrein via een busdienst naar Eindhoven. De Brabantse steden betalen elk een ton en de Provincie betaalt ruim een miljoen euro per jaar. (bron: teletekst Omroep Brabant)