Gemeente Terneuzen

Verwijsborden geplaatst

TERNEUZEN De verwijsborden naar de twee coffeeshops van Terneuzen zijn vandaag geplaatst. Vanaf heden kunnen de coffeeshopbezoekers de aangegeven route volgen, parkeren op de aangewezen parkeerplaats en verdwalen ze niet langer in de woonwijken van de stad.

De borden zien er ongeveer zo uit als borden voor de parkeerroute, namelijk blauw met witte letters en een witte kaderrand. In totaal zijn er tien verwijsborden geplaatst vanaf de Guido Gezellestraat, Kennedylaan en het Sluizencomplex naar het parkeerterrein aan de Binnenvaartweg.

De coffeeshopbezoekers volgen de doorgaande wegen naar de beide shops, in principe de Guido Gezellestraat, Willem de Zwijgerlaan, Scheldeboulevard en Binnenvaartweg en weer dezelfde route retour. De bezoekers moeten in principe betaald parkeren op de parkeerplaats aan de Binnenvaartweg.

Op deze wijze wordt getracht te voorkomen dat de bezoekers verdwalen in de woonwijken van de stad, in het centrum zelf terecht komen of elders, bijvoorbeeld op vergunninghouders-plaatsen, parkeren.

Nadere informatie:
Gemeente Terneuzen
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 455 523
GSM: 06- 536 911 35

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |