Woensdag 3 oktober te zien bij opsporingsprogramma Team West

Regio, 03-10-2007 o In het opsporingsprogramma Team West van TV West roept de politie uw hulp in. Dit zijn de zaken waar het in de uitzending van vandaag, woensdag 3 oktober, om draait.

Poging verkrachting in Katwijk Op maandag 10 september omstreeks 01.00 uur rijdt een 40-jarige vrouw op haar snorfiets van Noordwijk naar Katwijk. De vrouw heeft gewerkt in de horeca en is op weg naar huis. Zij rijdt op het fietspad langs de provincialeweg N 206, ter hoogte van industrieterrein 't Heen, wanneer zij op het fietspad twee mannen ziet staan, die haar de doorgang blokkeren. De vrouw denkt dat de mannen een praatje staan te maken, stopt en vraagt hen opzij te gaan. In plaats van opzij te gaan, grijpen de mannen haar beet en sleuren haar richting de bosjes. Daar proberen ze haar te verkrachten. Uit het niets komt een man, die de vrouw ontzet en de twee mannen gaan op hun fiets weg. Van één van hen is een compositietekening gemaakt. Wie slaat aan op signalementen en deze compo?

Diefstal boten Tussen woensdag 19 en zaterdag 22 september worden drie kostbare boten gestolen, uit de Dwarswetering in Leiderdorp. Alle boten, zogenaamde motorsloepen, lagen met meerdere sloten afgemeerd. Twee van deze dure boten werden kapot aangetroffen in de Ringvaart bij Buitenkaag, ter hoogte van Restaurant Puck. Wie heeft mogelijk de diefstal gezien, of het afmeren, of weet waar de nog vermiste sloep nu is?

Diefstal kassalade Op zondag 2 september rond 17.00 uur, net voor sluitingstijd, neemt een man heel brutaal de kassalade mee en loopt hiermee langs het personeel naar buiten. Dit gebeurde bij Xenos aan de Haarlemmerstraat te Leiden. Wie kent deze dief?

Diefstal bruidschat bij woninginbraak In de nacht van 15 op 16 augustus wordt er ingebroken bij een woning aan de Eendrachtsweg te Gouda. Buiten de gebruikelijke artikelen zoals camera's en televisies, wordt er ook een kluisje gestolen, waarin de bruidschat van de bewoonster zit. Van deze sieraden zijn foto's. Bij wie worden ze aangeboden?

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl . U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.