Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Gewonde bij ruzie

Warnsveld, 03-10-2007 * De politie onderzoekt een ruzie waarbij een 49-jarige man uit Arnhem gewond is geraakt. Een even oude inwoonster van Warnsveld is in verband hiermee aangehouden.

De politie kreeg op dinsdag 2 oktober rond 04.40 uur een melding dat er een ruzie was geweest in een woning in de wijk Scheperkamp in Warnsveld. Er was een voordeurruit vernield en bij de komst van de agenten werd alleen de bewoonster aangetroffen. In huis werd bloed aangetroffen. Degene die bij de ruzie betrokken was, bleek met een auto vetrokken te zijn.

Tijdens het opnemen van een verklaring werd door een passant een aanrijding op de Den Elterweg gemeld. Bij de komst van een andere surveillance-eenheid van de politie bleek het hier om de andere partij van de ruzie te gaan. Hij bleek gewond en was op weg geweest naar het ziekenhuis.

Hij is door ambulancepersoneel vervoerd en opgenomen. Aangezien hij gedronken had is er een bloedproef verricht. De politie heeft de vrouw later in haar woning aangehouden voor een verder onderzoek. Over het letsel en de locatie waar het incident heeft plaatsgevonden worden geen mededelingen gedaan.