Ingezonden persbericht


Persbericht: Avensus in top 10 snelste ICT-groeiers Midden-Nederland

ICT-netwerkorganisatie Skillcity uit Utrecht maakte afgelopen week de top 20 van snelst groeiende ICT-bedrijven in Midden-Nederland bekend. Avensus heeft tijdens deze verkiezing een top tien notering behaald, en bevestigd daarmee haar positie als +AOkA6Q-n van de best presterende ICT-bedrijven in de regio.

"Als Avensus zijn we uiteraard zeer verheugd over het behaalde resultaat," aldus Maarten Herrebrugh, algemeen directeur van Avensus. +AJM-Deze top tien notering is voor ons de bevestiging dat wij als organisatie de juiste koers varen. Ondanks de toenemende concurrentie, hebben wij in de afgelopen vijf jaar een bovengemiddelde en gezonde groei weten te behalen.+AJQ-

Over Skillcity
Skillcity meet jaarlijks de 'snelle groeiers' onder de ICT-ondernemingen in haar netwerk om daarmee verder inzicht te geven in de ontwikkeling van ICT-bedrijven in Midden-Nederland. In Utrecht en nabije omgeving bevindt zich de grootste concentratie ICT-bedrijvigheid in Nederland.

De eerste rating vond plaats in 2006. Zowel de omzetgroei als de groei in personeel wordt onderzocht over een periode van 5 jaar. In 2007 keek men voor de rating alleen naar de omzet in 2006 t.a.v. 2002.