Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Laatste kans op het vinden van de Find the Fridge Coolkast van First Choice!

Amsterdam, 3 oktober 2007 - De unieke 'find the fridge'-actie van First Choice nadert het einde. De afgelopen weken is de inmiddels legendarische knalrode koelkast al op vele plekken in Nederland gesignaleerd. Weet jij waar de koelkast vandaag staat en wil je nog kans maken op de laatste prijzen? Kijk dan op www.firstchoice.nl.

Hoe werkt het? Het avontuur begint en eindigt op www.firstchoice.nl. Daar is Fridgemaster Jakob vanaf 15:00 uur live te volgen via de Fridge Cam. Als je de plek herkent, bel je Jakob zo snel mogelijk om je antwoord door te geven. Het 06-nummer staat op z'n shirt. Vergeet niet de cool code van de site te noemen. Is je antwoord goed? Dan trekt Jakob de Fridge open en laat je zien wat je gewonnen hebt.

Natuurlijk kent niet iedereen elk plekje van Nederland uit zijn hoofd. Houd de webcam goed in de gaten, want Jakob geeft af en toe hints waar de koelkast te vinden is. Als je toevallig een First Choice promotieteam ziet lopen, ben je helemaal warm. De First Choice Fridge staat ergens in de buurt. Check de prijzen en doe mee op www.firstchoice.nl.

De actie loopt tot en met vrijdag 5 oktober 2007.

///

Noot voor de redactie (