Ingezonden persbericht


HumanWave nieuwste SaaS-oplossing voor HRM op basis van Cordys-platform

Putten / Amersfoort, 3 oktober 2007 - Softwarehuis Solid Enterprise Solutions heeft HumanWave gelanceerd. Deze oplossing voor online Human Resource Management (HRM) is volledig gebouwd op het Cordys-platform. Beide bedrijven sloten daartoe eerder dit jaar een samenwerkingsovereenkomst.

Met HumanWave beschikken bedrijven over een complete personeelsadministratie die op basis van Software as a Service (SaaS) wordt aangeboden. HumanWave is een online HRM-oplossing, waardoor bedrijven niet hoeven te investeren in kostbare licenties en bijbehorend onderhoud.

Naast de personeelsadministratie biedt HumanWave onder meer diverse portals voor medewerkers en managers. Deze portals stellen medewerkers en managers in staat om voor hen relevante personeelsgegevens zelf online te beheren. Dat stimuleert de efficiency binnen de organisatie.

"Het Cordys-platform sluit exact aan bij onze eisen en wensen", zegt Bart Aarsen, directeur van HumanWave. "Wij willen op een flexibele en snelle manier makkelijk aanpasbare softwareoplossingen ontwikkelen, waarmee onze klanten hun HRM-processen efficiënt kunnen inrichten en uitvoeren. Cordys loopt met zijn SOA-gebaseerde aanpak voorop in de markt en stelt ons in staat om onze activiteiten op softwaregebied krachtig uit te bouwen."

"Cordys is erg enthousiast over de samenwerking met Solid Enterprise Solutions", zegt Michiel Oldenhof, VP Sales Benelux. "We tonen gezamenlijk aan dat ons platform kan zorgen voor innovatieve oplossingen die bedrijven in staat stellen optimaal te profiteren van modulaire, op webservices gebaseerde software die de efficiency en effectiviteit van bedrijven versterkt."

###

Cordys
Cordys (www.cordys.com) is een wereldwijd actief softwarebedrijf. Met de software van Cordys kunnen bedrijven complexe bedrijfsomgevingen versimpelen. Cordys biedt een geïntegreerd SOA-platform waarin bedrijfsprocessen centraal staan in IT-systemen en -processen. Met deze aanpak biedt Cordys haar klanten de mogelijkheid efficiënter te werken en sneller veranderingen door te voeren. Bedrijven uit verschillende toonaangevende markten wereldwijd zetten het op open standaarden gebaseerde platform van Cordys en haar methodologie in om de complexiteit van IT-systemen te verlagen, bestaande IT-systemen verder te benutten en beter te kunnen voldoen aan continu veranderende bedrijfsbehoeften. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

HumanWave
HumanWave (www.humanwave.nl) is de meest innovatieve softwareapplicatie voor HRM. HumanWave is met het hoofdkantoor gevestigd in Amersfoort en Research & Development in India.