La Perla International Living wint 5 Property Awards

03/10/2007 09:02



PR Newswire



AMSTERDAM, October 3 /PRNewswire/ -- Internationale ontwikkelaar van exclusief residentieel vastgoed, La Perla International Living, wint 5 Property Awards tijdens het International Property Awards Gala in Londen.

La Perla's projecten Monte Mayor Golf & Country Club in Spanje en Clubhotel Hinterthal in Oostenrijk hebben verscheidene prijzen gewonnen in de categorieën nieuwbouw, architectuur en marketing. La Perla heeft de meeste prijzen in de wacht gesleept en is tevens genomineerd voor een overall Best International Award voor single unit architectuur.


---
Prijzen gewonnen door La Perla:

---

- Beste Nieuwbouw: Oostenrijk - Clubhotel Hinterthal


- Beste Architectuur (Multiple Units): Spanje - Monte Mayor Golf & Country Club


- Beste Architectuur (Single Unit): Spanje - Unit LM-C1, Monte Mayor Golf & Country Club


- Beste Nieuwbouw: Spanje - Monte Mayor Golf & Country Club


- Beste Grondbezit Marketing: Spanje

---

De International Property Awards hebben als doel de beste prestaties met prijzen te onderscheiden op gebieden gerelateerd aan landeigendom en vastgoedbezit. Deze prijzen zijn daadwerkelijk op wereldschaal, met deelnemers van over de gehele wereld.

Bedrijfsprofiel

La Perla International Living is de voornaamste merknaam in residentieel onroerend goed. Onze unieke locaties, bijzondere huizen en voortreffelijke service creëren een internationale woon ervaring die deuren opent naar nieuwe culturen en uw leven verrijkt met vrijheid, comfort en gemoedsrust.

http://www.laperlainternationalliving.com

Voor meer informatie: Rowena Ladeur, Marketing & Communications, Tel. +31-20-589-40-70, E-mail. info@laperlainternationalliving.com