Aladdin eSafe HellGate Appliance: complete content-beveiliging voor MKB

eSafe HellGate beschermt tegen virussen, spyware en Web-bedreigingen

IJsselstein, 3 oktober 2007 - Aladdin heeft een speciale contentbeveiligingsoplossing ontwikkeld voor het MKB: de eSafe HellGate-appliance. Dit product biedt MKB-bedrijven een gateway-gebaseerde oplossing voor antivirus, spyware-controle, web- en applicatiefiltering. Bedrijven van 50 tot 500 werknemers kunnen nu ook gebruik maken van de succesvolle eSafe contentbeveiliging, op hun eigen eSafe-appliance.

De eSafe HellGate Appliance is een eenvoudige en betaalbare toepassing voor een markt waarin de vraag naar ongecompliceerde internetbeveiliging hoog is. De oplossing is snel inzetbaar, bevat krachtige anti-spywarefunctionaliteit, filtert ongeautoriseerde applicaties en biedt geavanceerd spambeheer en URL-filtering door analyse van HTTP-, HTTPS-, FTP-, SMTP- en POP3-verkeer.

Proactieve beveiliging
De eSafe HellGate Appliance heeft een klein LCD-scherm voor snelle, eenvoudige installatie en wordt voorgeconfigureerd geleverd. Verder beschikt het over ingebouwde load-balancing en fail-over op basis van de eSafe Cluster mode. Als onderdeel van de eSafe-productlijn bevat de MKB-oplossing uitgebreide, proactieve beveiligingsfunctionaliteit waaronder contentbeveiliging en bescherming tegen web 2.0-bedreigingen, meervoudige inspectie van content en volledige inspectie van 'Layer 8', het nieuwe 'werkterrein' van veel exploits en web attacks. Ook zorgt de HellGate Appliance dat meer dan 95 procent van alle nieuwe en nog onbekende aanvallen pro-actief worden geblokkeerd.

Jan Leeflang van Aladdin: "Met de eSafe HellGate Appliance kunnen MKB-bedrijven nu ook beschikken over beveiliging op enterprise-niveau. Door onze expertise op het gebied van content-beveiliging specifiek uit te breiden naar de eisen van kleinere organisaties, heeft het MKB nu een betaalbare oplossing voor pro-actieve antivirus scans, anti-spyware bescherming, web- en URL-filtering en uitgebreid spam-beheer."


**Beschikbaarheid en foto
De eSafe HellGate applicatie is per direct beschikbaar, en kan ook getest worden. Een foto op hoge resolutie is beschikbaar via de volgende link: https://private.filesanywhere.com/WHIZPR/v.asp?v=%8Cij%C2%8C%A0%A9%A9%A9%AB

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.