3 oktober 2007

Persbericht:

Superp verstevigt positie in SAP Media

Superp heeft een Letter Of Intent getekend met de directie van Van de Steeg Software BV, waarbij is overeengekomen dat de activiteiten van Van de Steeg Software BV verder zullen gaan onder de vlag van Superp. Dit betreft een twintigtal klanten, prospects en de medewerkers.

Aanleiding hiervoor zijn de ontwikkelingen die momenteel spelen in de uitgeversbranche.

Schaalvergroting en diversificatie zorgen voor een breed speelveld.

Superp heeft in mei dit jaar met de lancering van de SAP Media unit een stevige positie verkregen voor het implementeren en beheren van SAP in het segment van de grote uitgeverijen - onder meer voor Wolters Kluwer en Sanoma. Van de Steeg Software heeft goede contacten binnen de middelgrote en kleinere uitgeverijen en drukkerijen.

Door de overgang van Van de Steeg Software verwachten beide partijen dat een aantrekkelijk speelveld ontstaat waarin de totale uitgeverij- en drukkerijmarkt kan worden bediend.

Beide partijen werken aan een gestandaardiseerde SAP All-in-One oplossing in samenwerking met SAP Nederland, die in het vierde kwartaal van dit jaar wordt gelanceerd.

De overeenkomst start per 1 november.

Over Superp

Superp is een SAP specialist die zich richt op middelgrote en grote ondernemingen. Het bedrijf heeft meer dan 100 van de meest ervaren SAP consultants in dienst en behoort tot de bepalende spelers in deze markt. Superp heeft zich toegelegd op het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP systemen. Bij de klant in huis of

vanuit het eigen Shared Service Center.

Superp is opgericht in 1999. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet van 18 miljoen euro te realiseren met 120 medewerkers. Door deze overname opent de Superp Groep na Geldermalsen, Amsterdam, Arnhem en Eindhoven haar vijfde kantoorlocatie, in Zwolle.

Voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Press Here b.v, H. Van den Berghe, T 0299 475 117/bgg722 hvdb@presshere.nl.