Ingezonden persbericht


SOFTWARE AG UITGEROEPEN TOT WINNAAR DOOR SOA WORLD MAGAZINE

Stemming door werkelijke gebruikers benadrukt leiderschap van Software AG in leveren van intuïtieve, gebruiksvriendelijke oplossingen

Nieuwegein, 3 oktober 2007 - Software AG is in elf categorieën uitgeroepen tot winnaar van de 2007 SOA World Magazine Readers Choice Awards. SYS-CON Media, het i-technology media- en evenementenbedrijf, riep op basis van de stemmen van zijn abonnees winnaars uit in twintig categorieën.

De erkenning door de werkelijke gebruikers, zoals de lezers van SOA World Magazine, is erg waardevol voor ons. Hun praktijkervaring benadrukt het belang van onze inzet voor gebruiksvriendelijkheid. Hiermee kunnen gebruikers hun productiviteit maximaliseren , zegt Ivo Totev, Chief Marketing Officer van Software AG. Wij zijn vereerd met deze bekroningen en blijven ons inzetten om infrastructuursoftware te bieden waarmee zij hun doelstellingen met Service-Oriented Architectuur kunnen bereiken.

Software AG werd in de volgende categorieën met Readers Choice Awards van SOA World Magazine bekroond:


- Beste BPM engine


- Beste Framework


- Beste GUI for Web Services Product


- Beste Integrated Services Environment (twee winnaars)


- Beste Legacy Adapter


- Beste SOA/Web Services Book


- Beste SOA /Web Services Platform


- Beste Tool/Platform


- Beste Web Services of XML Site


- Beste XML-database

Het hergebruik van bedrijfscomponenten staat centraal in SOA. Het is een principe dat Software AG altijd als de essentie heeft gezien van de visie op het beheer van IT-activa en bedrijfsprocessen , zegt Jeremy Geelan, Senior Vice President, Editorial & Events van SYS-CON Media. Onze lezers staan dagelijks voor de uitdaging om hun bestaande investeringen zo optimaal mogelijk te benutten. Wanneer zij technologieën en leveranciers selecteren, baseren zij zich uitsluitend op de operationele voordelen en het rendement van de investering. Zoals iedereen die bij de Readers Choice Awards betrokken is, zijn zij duidelijk zeer tevreden over de productenreeks webMethods en over zijn open standaarden. Wij feliciteren Software AG van harte met deze welverdiende resultaten.

Eerder dit jaar koos de redactie van eWeek, een publicatie van Ziff Davis Media, één van de toonaangevende magazines in de IT-sector, de productenreeks van webMethods als finalist van de zevende jaarlijkse eWeek Excellence Awards van het magazine. webMethods werd bekroond in de categorie Business Integration Systems .

De redacteuren van eWeek die in de jury zitten, geven het volgende commentaar: Traditioneel denken we bij de integratietools van webMethods aan een hoog niveau van complexiteit. Maar met de eenvoudige drag-and-drop ontwikkeltools van Fabric 7 maakt webMethods het voor business analisten veel eenvoudiger om bedrijfsprocessen en integraties te creëren en te beheren. Een ander sterk punt is de manier waarop Fabric 7 de meest geavanceerde web- en integratietechnologieën gebruikt, inclusief het ondersteunen van cruciale standaarden van het Semantic Web, zoals RDF en OWL.

webMethods werd ook door de redactie van SD Times bekroond door het opnemen van de organisatie in de Fifth Annual SD Times 100 voor 2007. Deze lijst verzamelt de honderd meest invloedrijke personen en organisaties in de softwareontwikkeling. Volgens de redactie heeft webMethods SOA in een concreet, werkbaar systeem voor enterprise integration veranderd. SD Times heeft webMethods daarnaast tot de leider uitgeroepen op het gebied van BPMS.

###

Over Software AG

Software AG levert softwaretechnologie voor het verhogen van de waarde van bedrijfskritische informatiesystemen. De ruim 4.000 klanten van Software AG bereiken meetbare bedrijfsresultaten door het moderniseren en automatiseren van hun IT-systemen en het snel ontwikkelen van nieuwe systemen om tegemoet te komen aan de groeiende eisen en wensen van organisaties. Het productportfolio omvat de beste oplossingen voor het beheren van data, het mogelijk maken van Service Oriented Architecture en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Door de combinatie van bewezen technologie met marktkennis en best practices kunnen onze klanten hun organisaties sneller verbeteren en onderscheiden. Software AG heeft meer dan 35 jaar ervaring in de IT-markt. De organisatie heeft ruim 3.800 medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in zeventig landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Software AG is genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange (TecDAX, ISIN DE 0003304002 / SOW). In 2006 boekte Software AG een omzet van 483 miljoen euro. Meer informatie over Software AG is te vinden op www.softwareag.com

Contact

Eefje Bouwmans

Marketing Specialist Benelux & Nordics

Software AG webMethods

Telefoon 020 7783 600

Aleksandra Andjelic

PR-adviseur

aleksandra@eigen-zinnig.nl

Telefoon 06 24 24 56 79