Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

3 oktober 2007

OPRICHTING GRONDFONDS DOOR AMVEST EN VAN BOLDRIK GROEP

Op 1 oktober hebben Amvest en de Van Boldrik Groep een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de oprichting van een Grondfonds. Doel van de samenwerking en oprichting van het grondfonds is in Zuid-Nederland gronden te verwerven en tot ontwikkeling te brengen.

Het grondfonds zal gronden verwerven, beheren en ontwikkelen die passen in de strategie van beide partners. Die strategie is erop gericht om op duurzame wijze gebieden te ontwikkelen tot complete wijken die beantwoorden aan de wensen van huurders en kopers. Tak Lam, financieel directeur van Amvest:: Door samenwerking met de Van Boldrik Groep zijn we nog beter geëquipeerd om onze strategie als ontwikkelende belegger vorm te geven. Oprichting van het grondfonds geeft ons de mogelijkheid onze ontwikkelpositie te versterken in dit gebied. Johan van Boldrik, directeur van de Van Boldrik Groep: Door de samenwerking met Amvest zijn wij in staat om grootschalige posities te verwerven die anders voor ons niet haalbaar waren. We zijn trots op deze samenwerking. Van Boldrik Groep is voor het Grondfonds een samenwerking aangegaan met Goeijers Gilze BV.

Amvest
Amvest is een ontwikkelende belegger die met respect voor mens en omgeving investeert in woningen en woonkwaliteit. Amvest streeft naar een duurzame relatie met haar huurders en partners, en een optimale samenstelling van haar portefeuille. Daarom ontwikkelt en realiseert Amvest, zelf maar ook in samenwerking, woningen en woonconcepten. Hierbij staan de woonwensen van klanten centraal. Amvest richt zich op gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructureringsprojecten.

Van Boldrik Groep
Van Boldrik Groep BV is een landelijk opererende onderneming met deelnemingen in diverse bouw- en vastgoedgerelateerde bedrijven. De groep is relaties van dienst met ontwikkelen, bouwen en beleggen in de volle breedte. De zelfstandige werkmaatschappijen zijn het gezicht naar de markt. Meerwaarde voor opdrachtgevers wordt gerealiseerd door de specifieke expertise binnen de gelieerde deelnemingen optimaal te combineren.

////////// einde bericht //////////

Contactpersonen
Voor aanvullende persinformatie kunt u contact opnemen met: Van Boldrik Groep, Carla Engelen, telefoonnummer 040 - 213 51 33 Amvest, Bert Jan Lambregtse, hoofd corporate communicatie, telefoonnummer 020 430 12 62