Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2007

Woensdag 3 oktober

09.30 uur
Wethouder Van Daalen opent de werkconferentie "Langzaam rijden! Werk in uitvoering". Deze conferentie staat in het teken van het optimaliseren van het hulpverleningsaanbod ten behoeve van mensen met niet aangeboren hersenletsel. Locatie: Hogeschool, Hooglandseweg Noord 140 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont de WBT (Wijkbeheerteam) vergadering van de wijk Nieuwland bij. Locatie: Wijkcentrum de Boerderij, Zeldertsedreef 2, Amersfoort.

Woensdag 3 t/m zaterdag 6 oktober
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Van 't Veld, wethouder Luchtenveld en wethouder Hekman bezoeken Berlijn in het kader van de jaarlijkse externe oriëntatie vanuit de publiekprivate samenwerking Vathorst. De studiereis is bedoeld om inspiratie op te doen voor de verdere ontwikkeling van Vathorst. Locatie: Berlijn.

Donderdag 4 oktober
18.00 uur
Wethouder Eerdmans woont de Iftar bij op de Hof en zal deelnemen aan de gezamenlijke Iftar maaltijd. Locatie: De Hof in Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt maakt kennis met een delegatie van het bestuur van de Voetbal Vereniging Zeehelden Amersfoort en woont gedeeltelijk de training bij van het 1e elftal en de A1. Locatie: Hoolesteeg 6, Sportpark Emiclaer te Amersfoort.

Vrijdag 5 oktober
10.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij het werkbezoek van Tweede Kamerleden aan zorginstellingen in Soest en Amersfoort. Locatie: De Eik, Barchmann Wuytierslaan 77 te Amersfoort.

10.15 uur
Wethouder Eerdmans woont een vergadering bij van de G27 (Grote Steden) Sociale Pijler, waarbij een werkbezoek wordt gebracht aan Dordrecht met leden van de Tweede Kamer. Locatie: Dordrecht.

16.00 uur
Wethouder Kruyt opent de fototentoonstelling KunstVaarRoute. De tentoonstelling bestaat uit een door een jury geselecteerd aantal foto's die door het publiek zijn ingezonden. De opdracht was een 'andere werkelijkheid' in beeld te brengen. De foto's worden van 5 - 26 oktober 2007 in de hal van het Stadhuis tentoongesteld zodat het publiek kan stemmen welke van deze foto's de Publieksprijs krijgt. Locatie: Hal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 6 oktober
08.30 uur
Wethouder Eerdmans geeft het startsein tijdens de openingsceremonie van 'A Sisters Hope 60k-Walk'. Een wandeling van Amersfoort naar Amsterdam met als doel geld op te halen ten behoeve van onderzoek tegen borstkanker. Locatie: Regentesselaan, Toon Hermans huis te Amersfoort.

14.45 uur
Wethouder Van 't Veld bezoekt het Euterpeplein dat 50 jaar bestaat. Locatie: Euterpeplein, Randenbroek te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de tweede editie van het Eemtown Jazz festival. Locatie: Theater De Flint, Concinckstraat 60 te Amersfoort.

Maandag 8 oktober
16.00 uur
Wethouder Kruyt brengt samen met raadsleden uit de regiogemeenten een werkbezoek aan Amfors. Locatie: Uraniumweg 15 Amersfoort.

Dinsdag 9 t/m 12 oktober
17.00 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de Stedenlink-studiereis naar Berlijn. Het programma richt zich op Innovatie en ICT, eGovernment, New Media in de stad en eSecurity.

Dinsdag 9 oktober
16.00 uur
Locogemeentesecretaris De Jonge bezoekt de afscheidsreceptie van de heer Doeven als gemeentesecretaris van Nijkerk. Locatie: Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27 te Nijkerk.

Woensdag 10 oktober
13.00 uur
Wethouder Hekman bezoekt de NICIS Jaarconferentie 'Wat maakt een stad tot prachtstad?'. Locatie: Sociëteit De Witte te Den Haag.

18.00 uur
Het college ontvangt 100 gasten, uit politiek, bedrijfsleven en cultuurmaatschappelijke leven, die deel nemen aan het Amersfoort Diner, georganiseerd door Amersfoort Prominent. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

Donderdag 11 oktober
16.00 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij de viering van het 100-jarig jubileum van de Stichting Kinderzorg Utrecht. De jubileumprijzen worden uitgereikt door mevrouw Marian Dekker, gedeputeerde van de provincie Utrecht. Locatie: Bergkerk, dr. Abr. Kuyperlaan 2 te Amersfoort.


---- --