Ingezonden persbericht


Een persoonlijk cadeau is mogelijk in 2007

Personalgifts.nl benoemd tot 'ondernemer' van het jaar

AMERSFOORT- Ondernemer en uitgever Mathijs Suidman van Personalgifts BV is gisteren in de Flint in Amersfoort uitgeroepen tot 'innovatief ondernemer van het jaar 2007'. Deze eretitel wordt jaarlijks uitgereikt op de dag van de ondernemer, een initiatief van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland.

Personalgifts.nl die genomineerd was voor de categorie 'innovatief ondernemen' is als winnaar gekozen door de vakjury. Samen met de grafische onderneming 'De Budelse', biedt Personalgifts.nl gepersonaliseerde (strip-) boeken, waarin de gever van het cadeau bepaalt wie de hoofdrol speelt. Zo is het mogelijk om de rol te spelen van de assistent van de Cock in Baantjer. Een exemplaar is via de website personalgifts.nl eenvoudig te bestellen en wordt binnen een week per post afgeleverd. Andere titels waar een (hoofd-)rol in gespeeld kan worden zijn o.a. De Kameleon, Tomas Ross, Jan, Jans en Kinderen of Nijntje.

Naast consumenten producten biedt Personalgifts.nl ook relatiegeschenken aan door 'rollen' aan te bieden in managementboeken, kookboeken, citatenpockets of kalenders. Ook andere gepersonaliseerde producten zijn verkrijgbaar zoals parfum, kauwgom, port, manchetknopen, deurmatten, wijn of champagne.

In Chicago namen Personalgifts.nl en De Budelse eerder deze maand een exemplaar van de Xerox Global Imaging Awards (Printing Innovation with Xerox Imaging) in ontvangst. Uit 500 inzendingen wereldwijd zijn Mathijs Suidman en Nico Veenendaal (New Business Development Manager De Budelse) gekozen als winnaar in de categorie 'Boeken en Handleidingen'. Doorslaggevend was de hoge printkwaliteit in combinatie met de korte productie- en verzendtijd.


- Einde persbericht -

---



Ingezonden persbericht