Ingezonden persbericht


Persbericht

Adobe presenteert Technical Communication Suite

Geïntegreerde toolkit voor technische auteurs bevat belangrijke upgrade voor RoboHelp

Amsterdam, 3 oktober 2007 Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) introduceert Technical Communication Suite, de eerste geïntegreerde oplossing voor het ontwikkelen, beheren en publiceren van technische informatie en trainingscontent in verschillende formats en talen. Met behulp van Adobe Technical Communication Suite kunnen technische auteurs en designers van instructiematerialen aantrekkelijke documenten, e-learning cursussen en hulpprogramma s voor gebruikers creëren. Deze kunnen naast tekst en beeld ook rijke media bevatten, zoals Adobe Flash® Player compatible video en 3D.

De suite bevat naast Adobe RoboHelp® 7 ook Adobe FrameMaker® 8, Adobe Captivate® 3 en Adobe Acrobat® 3D versie 8. Product en workflow-integratie en ondersteuning voor rijke media formats, zoals Adobe Flash Player compatible video, SWF-, MP3- en AVI-bestanden en industriële standaarden als PDF, XML en Darwin Information Typing Architecture (DITA), stellen auteurs in staat om aantrekkelijke informatie aan te bieden, tijd te besparen en discrepanties in content te reduceren.

Als marktleider heeft Adobe een unieke positie om technische auteurs en designers van instructiematerialen nieuwe producten en doelgerichte oplossingen te bieden , zegt Naresh Gupta, senior vice president Print en Classic Publishing bij Adobe. De Technical Communication Suite bevat instrumenten die uitgeverijen nodig hebben om technische communicatie naar een hoger plan te tillen door verbeterde workflows en rijke features zoals video, animaties, 3D en Unicode-ondersteuning.

Producten in de Technical Communication Suite
RoboHelp 7 biedt verschillende nieuwe functies die technische auteurs in staat stellen om aantrekkelijke content te schrijven, beheren en publiceren voor geïntegreerde hulpsystemen en stand-alone kennisbanken. Voor het eerst kunnen technische auteurs nu eenvoudig hun online hulpsystemen updaten met informatie die is geschreven in FrameMaker8, zonder dat bestanden opnieuw geïmporteerd hoeven worden bij iedere update. De nieuwe release voegt tevens Unicode-ondersteuning toe voor het publiceren in meerdere talen.

Automatische wizards en templates voor specifieke onderwerpen bieden gebruikers de mogelijkheid om standaard en geavanceerde hulpsystemen toe te voegen, zoals inhoudsopgaven, indexen, afbeeldingen, geluid, simulaties en navigatie. Auteurs kunnen meerdere inhoudsopgaven en specifieke tags, index-items, folders en aangepaste output voor specifieke doeleinden en formats creëren zoals HTML, Adobe PDF en FlashHelp®. RoboHelp 7 ondersteunt ook Multiple Document Interface (MDI) waardoor het mogelijk wordt om onderwerpen eenvoudig te knippen en te plakken. Nieuwe functies zijn onder andere een vernieuwde en schaalbare user interface, inclusief HTML-editor en verbeterde zoek- en navigatiefuncties.