Ingezonden persbericht


Persbericht 3 oktober 2007

Kerstmarkt verslaafden kunnen weer aan de slag

Nijmegen, 3 oktober 2007 Bezoekers van kerstmarkten kunnen zich op internet weer helemaal verlekkeren aan nieuwe kerstmarkt trips naar Europese steden. De populaire reisaanbiedingen verzamelaar Vakantiereisweb.nl heeft deze week een nieuwe rubriek gelanceerd met aanbiedingen voor kersttrips.

Kerstmarkten in Keulen, Dusseldorf, Brussel, Berlijn en vele andere steden zijn eenvoudig te bezoeken met het overzicht dat in deze nieuwe rubriek wordt geboden. De beste kerstmarkt aanbiedingen van diverse reisorganisaties zijn verzameld door Vakantiereisweb.nl en staan overzichtelijk onder elkaar. Door op een aanbieding te klikken wordt de lezer direct doorgeleid naar de website van de reisorganisatie voor meer informatie.

De Kerst Rubriek is te vinden op www.vakantiereisweb.nl/vr.kerst.php

Over Vakantiereisweb.nl
Vakantiereisweb.nl verzamelt de beste reisaanbiedingen van bekende reisorganisaties. Elke week worden voor een aantal rubrieken nieuwsbrieven verstuurd met een overzicht van nieuwe aanbiedingen. Al meer dan 8.000 Nederlanders maken gebruik van deze nieuwsbrieven. Vakantiereisweb.nl is een onderdeel van Wereldwijzer.nl, een online reiscommunity met 120.000 unieke bezoekers per maand.

===================================
Noot voor de redactie,