Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort opent one-man store in Delft
Geen overbodige luxe in nieuw winkelconcept

Amsterdam, 3 oktober 2007 - Telfort heeft in Delft een nieuwe winkel geopend, een zgn. one-man store. Hiermee bevestigt Telfort opnieuw haar positionering als voordeelaanbieder: in dit winkelconcept wordt geen geld gestoken in overbodige luxe, zoals een overdaad aan vloeroppervlak. Hierdoor kan Telfort de prijs voor de klant laag houden.

Deze nieuwe winkel kenmerkt zich door het kleine oppervlak en overzichtelijke indeling. De winkel is bestemd voor de klant die weet wat hij wil, maar liever zijn producten in een winkel aanschaft dan via internet. De klant kan direct zijn keuze maken uit belbundels, prepaid toestellen en sim only abonnementen. De winkel is gevestigd op de hoek van de Molslaan en de Brabantse Turfmarkt in het centrum van Delft.

Ook de Telfort winkel aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam is grondig verbouwd. De winkel is kleiner geworden en zeer overzichtelijk ingericht, zodat de klant gemakkelijk en snel een keuze kan maken.

Om de opening te vieren hebben beide winkels alléén op zaterdag 6 oktober de driedubbel voordeel actie: 12 maanden 50% SMS bundelkorting, tot 9 maanden korting op je belbundel en een gratis telefoon.

Over Telfort
Telfort is de challenger in de Nederlandse mobiele telecom. Met lef en daadkracht biedt zij die proposities waar de prijsbewuste Nederlander naar op zoek is. Geen franje, maar recht toe, recht aan proposities. Telfort maakt bellen weer helder en begrijpelijk.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor nadere persinformatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

Sandra Schoenmakers
Telefoon: 020-200 25 77
E-mail: sandra.schoenmakers@telfort.nl