Ingezonden persbericht


-----------------------

Persbericht SOS Pechhulp

SOS Pechhulp International voor 29,90 euro per jaar

Na Route Mobiel en de ANWB is er met SOS Pechhulp International een nieuwe pechhulpservice actief in Nederland. Deze internationale pechhulpdienst kan volledig zonder winstoogmerk werken omdat de hulpdienst wordt gekoppeld aan de autoverzekering. Voor zowel pechservice in de eigen woonplaats als binnen de gehele Europese Unie dide gehele Europese Unie dient in het totaal E29,90 te worden betaald. Dit bedrag omvat tevens vervangend vervoer. Ter vergelijk: bij Routemobiel en de ANWB dient voor een ongeveer gelijke dekking respectievelijk E82,50 en E114,50 te worden betaald.

De pechhulpdienst kan worden aangeboden voor het lage tarief van E29,90 omdat aanmelding verloopt in combinatie met een autoverzekering. De bijbehorende autoverzekering wordt tot 12 november a.s. via Academica aangeboden voor een 20% lagere premie dan de premie die men op dat moment bij de huidige verzekeraar betaalt.

Promotie

Academica promoot de nieuwe pechhulpservice door het inzetten van ruim 600 billboards gedurende twee weken, verspreid door Nederland, en via een landelijke campagne op radio 1, 2 en 3 gedurende drie weken. Academica richt zich in deze communicatie op hbo'ers, academici, en middelbaar en hoger personeel.

Concurrentiestrijd

De strijd tussen Route Mobiel en de Wegenwacht-service van de ANWB vindt elk jaar in alle hevigheid plaats tussen begin oktober en half november. Na deze datum zijn de klanten, zonder tussentijdse opzegging, een jaar lang verbonden aan de betreffende pechhulpservice. Vandaar ook dat in de weken voorafgaand een hevige concurrentiestrijd gaande is.

Academica verwacht minimaal 25.000 nieuwe leden te werven voor de nieuwe pechhulpservice.


- Einde persbericht -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurens Geysendorpher, directeur Academica, via 078 - 6 481 438.


---- --