Kabelkrant Ziekenhuis Gelderse Vallei gerealiseerd door Netbasics


Ziekenhuisinformatie in de wachtruimte
BARNEVELD, 20071003 -- Voor Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft Netbasics een kabelkrant gerealiseerd waarmee patiënten en bezoekers van de poliklinieken geïnformeerd worden over onderwerpen zoals bezoektijden, nieuwsberichten, etc.

De kabelkrant wordt uitgezonden op de televisieschermen in de wachtkamers van het ziekenhuis. De kabelkrant veraangenaamt het wachten en de patiënten en bezoekers worden op een laagdrempelige wijze geïnformeerd.

De informatie op de kabelkrant, de lengte en de snelheid van de pagina's kan door Ziekenhuis Gelderse Vallei zelf onderhouden worden middels een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Op dit moment bestaat de kabelkrant uit pagina's met tekst en afbeeldingen, in de toekomst is het ook mogelijk om films (video) te plaatsen in de pagina's.

De vormgeving van de kabelkrant is opgemaakt in de huisstijl van het ziekenhuis waarbij rekening is gehouden met de leesbaarheid van de informatie op de schermen.

De door Netbasics gerealiseerde kabelkrant sluit aan op de bestaande techniek van het huidige uitzendsysteem van het ziekenhuis zodat geen extra investeringen benodigd waren. Het project is gefinancierd door Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei en gesponsord door Netbasics.





Netbasics - essential internet solutions