Stadspanel Den Haag nieuwe stijl van start


DEN HAAG, 20071003 -- De gemeente Den Haag en marktonderzoekbureau DBMI introduceren gezamenlijk een sterk verbeterde versie van het bestaande Stadspanel Den Haag. Dit panel bestaat uit Hagenaars die graag hun mening geven over belangrijke zaken die in de gemeente Den Haag spelen. Met de vernieuwde opzet kan de mening van de Hagenaars veel sneller en beter gepeild worden dan voorheen.

Het panel vormt een doorsnee van de Haagse bevolking en zal uiteindelijk bestaan uit ongeveer 2.500 inwoners van de gemeente Den Haag. Een aantal keer per jaar ontvangen de leden per e-mail een vragenlijst waarin wordt gevraagd naar hun mening over diverse zaken die spelen in de Haagse samenleving. Inwoners die het leuk vinden om hun mening te geven over zaken die spelen in de regio Den Haag kunnen zich aanmelden op: www.stadspaneldenhaag.nl/inwoners

De gemeente en andere organisaties die belangrijk zijn voor de Haagse inwoners kunnen vragen voorleggen aan het panel. Vragen kunnen gaan over van alles; tevredenheid over het ophalen van huisvuil, de mening over verkeersplannen, veiligheid en ervaringen met contacten met de gemeente. Op deze manier kunnen producten, diensten en communicatie beter worden afgestemd op de wensen van de consument.

Informatie voor organisaties die gebruik willen maken van het panel, is te vinden op www.stadspaneldenhaag.nl/beleidsmakers. Op 22 en 23 oktober zijn er voorlichtingsbijeenkomsten, waarbij de opzet van het panel wordt toegelicht. Opgeven hiervoor kan ook via de website.





Stadspanel Den Haag