Ingezonden persbericht


Met hele gezin naar de Agora in Lelystad

De vakanties zijn weer voorbij en het theaterseizoen gaat bijna weer beginnen. Reden genoeg om deze week een aantal leuke, muzikale, ondeugende maar vooral grappige familievoorstellingen voor u uit te lichten, die zowel voor jong als oud zeker de moeite waard zijn.

Als u onderstaande familievoorstellingen als serie boekt krijgt u tevens een leuke familiekorting. Dit maakt een theaterbezoek met hele gezin wel zo aantrekkelijk.

Dik Trom (6+)
Muziek: Jeroen Zeilstra. Spel: Fabian Jansen, Rian Gerritsen e.a.

De dikste jongen van het dorp met de grote mond en het hart van goud komt samen met zijn vrienden Piet van Dril en Jan Vos, veldwachter Flipsen en het stadse bleekneusje Nelly naar het theater. Voor iedereen die met rode wangen genoot van zijn avonturen én voor hun kinderen en kleinkinderen.

Woensdag 3 oktober 2007 aanvang 14.30 uur

De Fabeltjeskrant (6+)

De legendarische kinderserie 'De Fabeltjeskrant' vindt dit seizoen zijn weg naar de theaters. Jon van Eerd schreef het script voor deze nieuwe familiemusical waarin Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, de gebroeders Bever, Truus de Mier en vele andere karakters uit het Grote Dierenbos bezoek krijgen van een gestresste tv-producent, die de dieren op het idee brengt een talentenjacht te organiseren. Oude Fabeltjeskrant-hits worden aangevuld met nieuwe liedjes van componist Ruud Bos. Echt waar? Echt Waar!

Zaterdag 15 december 2007
Aanvang 15.00 uur én 19.00 uur

Wintercircus (4+)
Martin Hanson

Wintercircus Martin Hanson legt de circuspiste op de theatervloer en geeft het hooggeëerd publiek de kans weg te zinken in een comfortabele schouwburgstoel. Verder is alles wat circus zo circus maakt terug te vinden: de geur van zaagsel en warme paardenlijven, opzwepende klanken van het circusorkest, onovertroffen prestaties van acrobaten, clowns en dieren evenals prachtige kostuums en een zaal vol spanning. Circus zoals het behoort te zijn! Komt dat zien!

Zaterdag 22 december 2007 aanvang 19.30 uur

Boekt u bovenstaande familieserie, dan betaald u voor: Volwassenen E 55,00 in plaats van E 65,00
Kinderen E 47,50 in plaats van 57,50


---

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.


---- --