Ingezonden persbericht


6e jaarcongres herbestemming industrieel erfgoed

Op woensdag 3 oktober organiseert Arko Conferences in samenwerking met BOEi, de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten (RACM) en Real Estate Magazine het 6e jaarcongres Herbestemming industrieel erfgoed. Dit jaar staan de kansen en dilemma's bij herbestemming van militair erfgoed centraal. Op een bijzonder toepasselijke locatie: de Frederik Hendrikkazerne in Vught. Vanuit hun eigen achtergrond en aandachtsgebied zullen diverse (vastgoed-)professionals zoals Peter Ruigrok (Giesbers Groep) en Paul Hoen (Bouwfonds MAB Ontwikkeling) hun visie en praktijkervaringen uiteenzetten in een reeks boeiende debatten. Zo ontstaat een compleet beeld van de verschillende aspecten van de transformatie van militair erfgoed.

De Frederik Hendrikkazerne is meteen uw inspiratiebron: een gedeelte van deze uit 1936 daterende kazerne zal herbestemd en herontwikkeld worden, waarvoor BOEi en Bouwfonds MAB Ontwikkeling tekenen. Het congres vindt plaats in een van de te herbestemmen ruimtes. Meer informatie en aanmelden: www.realestatemagazine.nl onder het kopje "congressen" of bel het congressecretariaat op nummer (030) 602 8095.

CONTACTINFORMATIE

BOEi
(033) 253 95 35
info@boei.nl
www.boei.nl

BOEi is een initiatief van AM NV, Rabo Bouwfonds N.V., Dudok Wonen, NS Poort, Bank Nederlandse Gemeenten, Vesteda Group B.V en Triodos Bank