Slimme webshop voor Elsevier Gezondheidszorg


Modern Media IT biedt optimale service voor online verkoop

AMERSFOORT, 20071003 -- Vanaf nu kunnen professionals in de zorg snel en gemakkelijk online benodigde vakinformatie bestellen. Elsevier Gezondheidszorg - marktleider met diverse uitgeefproducten in de Nederlandse gezondheidszorgmarkt - heeft namelijk een nieuwe webshop gelanceerd op www.elseviergezondheidszorg.nl. Deze shop bevat een breed arsenaal aan boeken en vakbladen en biedt een goed overzicht van relevante evenementen en websites.

Samen met Modern Media IT is eerst geïnventariseerd waar professionals in de gezondheidszorg behoefte aan hebben, waarna de shop geheel naar wens van Elsevier Gezondheidszorg is vormgegeven en gebouwd. Bijzonder bijkomend resultaat is dat de shop communiceert met de logistieke en financiële systemen van de organisatie zelf, waardoor er een flinke efficiencyslag is gemaakt. Het up-to-date houden van website en systemen wordt nog maar op één plek gedaan, waardoor de administratieve afhandeling binnen de organisatie en de kans op fouten aanzienlijk afnemen.

"Ons doel is om onze klanten in hun werkproces optimaal te voorzien van de door hen gewenste informatie" zegt Leo Koning, sr. marketing manager bij Elsevier Gezondheidszorg. "Door middel van de nieuwe webshop kunnen bezoekers 24 uur per dag informatie opvragen over de producten die we aanbieden en ze vervolgens snel en veilig bestellen. Doordat we nu ook meer inzicht krijgen in het koopgedrag van onze klanten, kunnen we ons aanbod daar nog beter op afstemmen."

Over Elsevier Gezondheidszorg
Elsevier Gezondheidszorg maakt onderdeel uit van Reed Business. Dit is de uitgeefdivisie van Reed Elsevier, een beursgenoteerd en wereldwijd actief mediabedrijf. Reed Business geeft in Nederland meer dan 5.000 producten uit, verdeeld over 21 marktgroepen, die elk een eigen sector bedienen.

Over Modern Media
Modern Media uit Amersfoort is een professionele en innovatieve organisatie die online oplossingen biedt voor Interactie en Communicatie Management (ICM). Met deze toepassingen kunnen organisaties effectiever met hun doelgroepen communiceren en interacteren en hierdoor meer omzet, lagere kosten en een hogere servicegraad realiseren. Toonaangevende nationale en internationale organisaties als Fortis, Albron, dagblad De Pers, Springer Uitgeverij, Start People en Content Uitzendbureau werken reeds met de oplossingen van Modern Media.





Modern Media