Zoeken van restaurant langs de snelweg nu nog eenvoudiger


ALMERE, 20071003 -- Het zoeken naar een restaurant of hotel aan of langs de snelweg is nu nog eenvoudiger geworden. Op www.OnderwegInfo.nl staan restaurants en hotels vermeld die op maximaal 10 minuten van de snelweg gelegen zijn. Zoeken op wegnummer was al mogelijk maar nu ook zoeken via een Google Map. Zo kan snel en eenvoudig een locatie gevonden worden om af te spreken voor lunch, diner of bespreking.

Uitgebreide informatie
Bij de informatie van het restaurant of hotel worden o.a. de openingstijden, de afslag vanaf de snelweg, parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een terras vermeld.

Actuele file-informatie
Op www.OnderwegInfo.nl vindt de bezoeker ook de actuele file-informatie en een opfrisser van een verkeersregel. Voor reizen naar het buitenland worden de wijzigingen in verkeersregels vermeld. Net over de grens is het bijvoorbeeld net even anders.

Nieuwsbrief
OnderwegInfo.nl heeft ook een OnderwegNieuwsBrief. De abonnees ontvangen wekelijks een overzicht van de wegwerkzaamheden en andere oorzaken voor vertraging voor de komende week, het laatste (auto)nieuws, een opfrisser van een verkeersregel of andere veiligheidstip, aanbiedingen en andere leuke dingen voor onderweg.